Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

A nyuszi, a vezér és a cica, aki fogott egy galambot
Korhatár: 16+
Műfaj: Zenés
Kategória: Nem anime
Feltöltő: darkrukia
Feltöltve: 2012. 09. 08. 15:05:59
Megtekintve: 1441 db
Kritikák: 0 db

Megj: U-Kiss törétnet, középpontban Elvin párossal.

 

A nyuszi, a vezér és a cica, aki fogott egy galambot

 Későre járt már az idő, mire a U-Kiss végzett minden aznapi feladattal, s szinte mindenki beesett a lakásba. Mivel Soohyun már a kocsiban bealudt, Eli és AJ támogatta be a szobájába, ahol egyszerűen levették az ágyra, s mint akik jól végezték dolgukat, lehuppantak a nappaliban lévő kanapéra. Dongho is a szobájába igyekezett nagy ásítás közepette, aztán meggondolta magát, a videójátékok világába süllyedt. Egy hangos csattanás jelezte, hogy valaki közünlük már nincs a dormban. Valószínűleg Eli. Ő szokta csattogtatni az ajtókat. Hoon, mint a csapat nyuszija, úgy döntött, hogy beveti magát a konyhába Kevin mellé, mert még a végén a balesetire kell vinniük a pöszét.

- Segítsek? – dugta be mosolygogva a fejét az ajtón. Kicsit csodálkozva lépett be, ahogy látta, hogy Kevin nagy erővel vágta a hagymát, de úgy, hogy még a lapítón is megmaradt a kés nyoma.

- Hoon – nézett felé a fiatalabb, aztán megrázta a fejét. – Nem kell, köszi, elintézem magam.

- Azt látom – kuncogott fel a nyuszi, majd odaállt a csapat cicája mellé. – Reszelhetem én a krumplit?

- Köszi, Hoon, de megoldom.

- De Keviiiiiin, tudod, hogy azt én szeretem csinálni – esdeklődött a házinyuszi.

- Tudom, de... – Kevin hangja elcsuklott. Hoon csak most vette észre milyen lehangolt képet vág a másik.

- Valami baj van? – lépett közelebb csodálkozva.

- Nem... csak... fáradt vagyok – vágta rá, amiből kihallszott, hogy szimpla hazugság.

 Csend lett, szinte baltával lehetett vágni a feszültséget.

- Kimennél... – motyogta maga elé a macska, lesütött fejjel. Hoon próbálta volna kihúzni a baj okét Kevinből, de az hátat fordítótt, s vontatottan folytatta a hagyma felaprítását, mint egy gép.

 

 Soohyunnak csak egy fél órába telt, hogy ismét aktívan járkáljon, s ossza a parancsokat, jó leander lévén. Bárhogy nézte, hétből egy hiányzott, de nem kellett sokat gondolkodnia, hogy ki volt az.

- Kevin, hol van Eli? – kérdezte az épp teríteni készülő pöszét.

- Mégis honnan kéne tudnom?! – csattant a másik, ezzel hat megdöbbent tekintet szegezve magára. A leandernek egyből leesett, hogy a cica igenid tudja hol van a hiányzó láncszem, ellenben igencsak dühös rá. Magában sóhajtott egy hatalmasat, s indult végezni vezetői feladatát.

 Odalépett Kevin mellé, s derekára kulcsolta kezeit, fejét pedig a vállára ejtette.

- Mit csinált megint az a rühes galamb, heh? – kérdezte a pöszét, mire az a kislábujjáig elpirult. Hiába, még mindig zavaró volt mások ilyes faja közeledése.

 De aranyos – gondolta Soohyun, s percekkel azután hárman borultak a földre, ahogy Dongho egy „kawaii” kiáltással leteperte őket, nagy hévvel ölelgetve Kevint.

 Erre mindenkiből kitört a nevetés.

 

 A csapat maknaeja, miután tele rakta pociját kajval, a kanapéra fészkelte be magát egy szelet csokival, amit Hoon adott a kezébe, csakhogy szálljon végre le Kevinről. Donghot a csoki után már egyáltalán nem érdekelte a pösze, s viszavonult inkáb Kiseoppal közös szobájába, ahol a szőke már a lóbőrt húzta.

 A leander azzal volt elfoglalva, hogy AJ-t imátkozza ágyba, mivel az a videójátékba merült bele, s nem érzékete már a külvilágot. A csapat nyuszija a konyhában mosogatott, s hasonlóan Soohyunghoz, ő is ágyba tessékelte Kevint, aki a kanapén gubbasztott a nappali óráját figyelve. Az óra pontban tízet ütött, amikor a cica felszólalt.

- Most!

 Hoon úgy nézett rá, mint aki szellemet látott, aztán hallotta a bejárati ajtó nyitódását, egy fekete árny elsuhanása után pedig az egyik szoba ajtó csattanását. Aham, hazatévedt Eli is. A nyuszi egy darabig a leander arcát figyelte, ahogy egyre fennebb megy benne a pumpa. Egyrészt, mert AJ véletlenül sem figyelt rá, másrészt meg kezdte unni a galamb ilyesfajta kitöréseit. Amikor nagy hévvel elindult Eli után, Hoon teljesen meggyőzödött arrról, hogy most megveri. Már dobta volna el a kezében lévő tányért, mikor a hátához simult valami meleg és vékony.

- Jó éjt, Honny! – köszönt el Kevin, mire a nyuszi mosolyogva kívánt jó éjt neki is.

 A macska eltűnt a leanderrel közös szobájukba, aztán meglepődve nézte, ahogy AJ is végre elindul a szobájuk felé. Mikor végzett a mosogatással, ő is úgy döntött, hogy követi.

 

 Kevin két borzasztó órán át nem tudott elaludni, ahogy a többiek sem. Mindenki Soohyun orítozását hallotta, ahogy szépen kiosztja a csapat galambját. A pösze a fejére húzta a takarót, a párnát, a maciját, de még így is hallotta. Ajtócsattanás hallatszott.

- Azonnal menjetek aludni! – kiáltott fel Hoon, mire hirtelen csend lett a lakásban. Kevin felsóhajtott, ahogy Soohyun belépett a szobába, s az ágyra vetve magát, elaludt, mint akit meglőttek.

 A kis pösze ezt a pillanatot választotta, hogy kisurranjon a szobából, s egy másik felé vegye az irányt. Pár perc múlva halkan benyitott az ágyán törökülésben lévő, duzzogó galamb ajtaján. Az fel sem nézett.

- Eli – szólította meg halkan a másikot, aki felnézett, s hatalmas sóhaj tört elő ajkai közül.

 

- Kajaaaaa...

 A házban egyedüli ébren lévő, úgy ráztott ki mindenkit a legszebb álmaiból, mint egy nagyobb fokozatú földrengés. Már Eli szobájánál járt, mikor meglátta, hogy az ajtó résnyire nyitva van. Belépett, majd még nagyobb hangon kezdett ordítozni.

- Eli és Kevin együtt aludtak! Eli és Kevin együtt aludtak! – ismételgette, s a házinyuszitra vetette magát, aki úton volt a fürdő felé, s jelenleg azt sem tudta melyik bolygón van.

- Dongho, nyugi – szólt egy hatalmas ásítással a leander, majd bekukkantott a galamb szobájába, ahol Eli és Kevin még javában aludtak, mint a tej.

 Az álom egy pillanat alatt szökött ki szeméből, helyét átvette valami felismerhetetlen érzés. Düh és keserűség keveréke. Látta ahogy a pösze odabújt Eli-hoz. Hogy a galamb keze Kevin derekán pihen lazán.

 Hoon másodpercek töredéke alatt ugrott fel a földről – mivel  a maknae szó szerint letarolta -, s kezével elfedte a leander szemét. Az szinte remegett a visszafolytott dühtől, s ha nem érezte volna meg a nyuszi nyugtató illatát, akkor már rég agyon verte volna Eli-t.

 Dongho ezzel mit sem törődve kezdte ismét felverni a lakát.

- Kajaaa! – ugrott rá Kevinre, aki ijedtében operaénekesnőt megszégyenítve sikoltott fel, s a földön kötött ki, míg s maknae rajta. A cica felnyögött, s álmosan pislogott a felette tehénkedőre.

- Nehéz vagy – szólt rá egyszerűen, mire Donhgo egyből felpattant.

- Jajj, bocsi! Ugye nem fáj semmid? Annyira sajnálom! Kev, jól vagy? – nyűszített kiskutya módjára, egészen addig, míg egy zombiként betotyogó Kiseop el nem kapta a derekát, s magával nem hurcolta, egészen a saját szobájukig. A maknae úgy meglepődött, hogy szólni sm tudott. Nyikkant egyet amikor a másik levetette az ágyra.

- Nyugton maradsz, vagy nem engedem meg Kevinnek, hogy kaját tegyen eléd – szólt álomtól rekedtes hangon, s visszabújt a takarója alá, átölelte az alvómaciját, s másodpercek alatt az álmok világában járt újra.

 Dongho még pár percig némán hallgatott, azon gondolkozva, hogy milyen szexi így a másik. Kócos szőke haj, mellkasáig felcsúszott póló, s az az álomittas hang. Ahj, mikre gondolok!? – húzta fejére pirultan a párnáját.

 

 Mikor végre mindenki hajlandó volt kimászni az ágyból, viszonylag csendben elfogyasztották a reggelijüket, s indulásra készen toporogtak az ajtóban. Hogy mire vártak? Természetesen a csapat álmaknae-jára, aki úgy pakolt befele tatyójába, mintha egy hétre Alaszkába utaznának.

- Az istenért már! – csattan fel a leander, s Kevinnel közös szobájukba lépett, hogy megnézze, mégis mi tart eddig a pöszének. – Cicám, egyszerűbb lenne magunkkal vinni a szekrényt – dorgálta meg a fiatalabbat, mire az bevetette minden ártatlanságát, úgy pislogott fel a vezetőre. – Siess – adta meg magát az, mire a pösze győzedelmesen elmosolyodott.

 

 Egy fél óra után mindenki a kocsiban ült, a hangulat jó volt, mint mindig. A rádióból Shinee szólt, az útra való töltött csoki szépen fogyogatott a dobozból, s a tagok ismét bulihangulatot teremtettek pár másodperc alatt.

 Interjúk, próbák, s egy közös vacsora az ügynökséggel. Ez az egyveleg úgy kifárasztotta a bandát, hogy hazafelé egyik sem szállt ki a kocsiból, hanem egymás hegyén-hátán aludtak, sőt AJ és Eli horkolása kihallatszott az utcára is Kevin szerint. Az egyetlen tagra, aki még mindig hiperaktív volt, s halkan dúdolta a rádióból kihallatszó Girl’s Generation legújabb számát. Kisebb mosollyal nézett végig a társain, akik nyugodtan aludtak, nem zavartatva magukat. Hoon úgy odabújt a leanderhet, hogy a pösze azt hitte, már Soohyunba akar olvadni teljesen, Dongho pedig kényelmesen aludt, egyik vállán AJ fejével, a másikon Kiseop buksijával. Eli pedig az ő ölébe hajtotta a fejét, s hortyogott, mint aki jól végezte dolgát. Kevin keze autómatikusan simogatta a galamb arcát, aki néha elfintorodott a csiklandós érzésre, de nem kellt fel.

 

~*~

Másnap:

 Hét beazonosítatlan lény ült az asztalnál, s merték magukba a müzlit, mintha gépek lennének. Pihenőnap lévén senki sem igyekezett sehová, senki se volt még magánál. Kaja után volt aki visszament még szundikálni, volt akiket a videójáték jobban vonzott, s volt aki csak szimlán nézett ki a fejéből, mint Kevin, aki azon filóztt, hogy hogyan kergesse ki Eli-t a konyhából, ami az ő fenségterülete volt. Egyébként is, már mindenki jól lakott, akkor meg mit mesterkedik a galamb, mert hogy nem mosogatni készült, az holt biztos. Mindenki ragaszkodott az időbeosztáshoz, ha mosogatni került sor, senki sem akarta más helyett végezni ezt a munkát, kivéve Hoon, hisz ő mindig szívesen megcsinált mindent.

 A pösze érezte, ahogy besüpped mellette a fotel, s egy bambán vigyorgó, Red Bull-t iszogató galamb terült ki mellette. Kevin jó cica lévén odabújt Eli-hoz, s addig-addig ügyeskedett, míg az ölébe nem fészkelte magát.

 Dongho és AJ ugyan a nappaliban volta, de annyira kizárták a külvilágot, hogy fel sem tűnt nekik a hátuk mögött lévő páros, akik épp egy szappaopera párost megszégyenítő csókban forrtak össze.

 

 Soohyun nem sokat szundikált így evés után. Nem, nem azzal volt baj, hogy nem tudott volna, hanem azzal, hogy ismét előjött az éjszakai álom, amitől minden egyes nap szenvedett a fürdőben egy félórát a hidegvíz alatt.

 

„- Soohyun – nyögött fel édes hangján a másik, s az idősebb tincsei közé bújtatta ujjait.

 

 - Csak nyugi, cica, ennél jobb is lesz – bíztatta vágytól rekedtes hangon az alatta fekvőt, aki így is vonaglott és gátlásait leküzdve, kurvákat megszégyenítően nyögdécselt.

- Siess... légy bennem... akarlak... – nyöszörögte kipirult arccal, minek az idősebb nem tudott ellenállni, s egy lökéssel elmerült a szűk forróságban...”

 Ebben a pillanatban pattantak ki a szemei. Az álom szép kis sátrat hagyott maga után, úgy alsóbb tájakon. Egy sóhajjal kémlelt körbe a szobában, hogy nem lát-e valami gyanúsat. Kevin ágyán lazán ledobott pizsoma pihent, amit a másik pillanatok alatt rakadt meg, s  az orra alá hva, mélyen beszívta a finom illatot. Egy nyögéssel konstalálta, hogy férfiassága erre még keményebb lett.

 

 - Kiseop! Te állat! Add vissza az alsóm! Megöllek! – ordítozott fel mindenkit békés pihenéséből a maknae.

- Majd ha fagy! Heh, látnád az arcod, törpe – nevetett hangosan az ulzzang.

- Kiskanállal foglak kiherélni, te agyatlan pöcs! – kergette a fiatalabb.

- Khm... – állt meg Soohyun a lakás közepén, mire Kiseop a mellkasának, Dongo pedig az ulzzang hátának ütközött. – Mi a bajotok már megint?

- Hyung! Ez az állat elvette az alsómat – nyüszögött a maknae,s minden aranyosságát bevetve, simult hozzá a vezérhez.

- Méghogy állat! Látod, hogy beszél velem – akadékoskodott a másik.

- Kiseop, add vissza az alsóját, Dongho, te meg ne provokáld – teremtett rendet a rangidős.

- Provokáli? Az mi az, hyung? – pislogott ártatlanul a maknae, aki végre visszakapta az alsóját. Jelenleg most ez egy cseppet sem érdekelte, inkább a csapat apukájára figyelt, aki homlokráncolva kezdett neki magyarázni.

- Soohyun – csapódott hátához egy másik illatos test is, aki a nyakába csimpaszkodva majdnem megfolytotta a leandert. – AJ azt mondta büdös vagyok – nyifogta a nyuszi, mire a vezér szemöldöke az egekig szökött, ezzel jól megnevettetve a csapat legfiatalabb tagját.

- Nyugi, Hoon, nem vagy büdös, jó illatod van – mondta lágyan elmosolyodva a vezér, mire a húsvéti nyúl elpirult, s egy köszönömöt motyogva visszaballagott a nappaliba.

 Soohyun elmosolyodott a másik ártatlan aranyosságán, s ő is elindult, hogy kiossza kicsit AJ-t is, ám nem várt jelenetre ért be.

 Úgy érezte, mintha valaki egy tőrt szúrt volna mellkasába, s még vagy háromszor beleforgatta volna azt. Élete szerelme épp egy rühes galambot csókolgatott, s még elégedetten simult is hozzá.

 Hoon hátra pillantott, s egy sajnáló tekintettel nyúlt a leander kezéért. Mikor sikerült minden ellenkező mozdulat kíséretében összekulcsolni ujaikat, azt hitte minden csont ketté tört kezében, ahogy a másik megszorította azt. A nyuszi finoman maga után vonta a vezért, s az erkély felé húzta.

 A néma csendet csak az ablak alatt elhaladó autók dorombolása törte meg.

- Honny, miért kellett ez így legyen? – suttogta halkan a kérdést Soohyun, még mindig szorongatva a nyuszi kezét.

- Szereted igaz? – kérdezte ezt a nyilvánvaló dolgot, mire pár röpke másodperc után a vezér bólintott. – Sajnálom – bújt oda szeretetteljesen a másikhoz Hoon. Azt hitte az idősebb majd ellöki, de csöppet sem lepődött meg azon, mikor magához szorította inkább, hajába szippogva bánatát. – Én szeretlek – suttogta a nyuszi halkan, elpirulva.

 Az idősebb megejtett egy apró mosolyt, s egy puszit nyomott Hoon feje búbjára.

- Tudom.

 A nyuszi nem is várt többet, ennyi is elég volt, hogy a boldogságtól szárnyakat kapjon, s bár tudta, hogy szerelme szíve nem az övé teljesen, de megfogadta, hogy minnél hamarabb magába bolondítja ezt a nagy mamlaszt, aki még mindig szippogott egyszer-egyszer.

 

- Eli – szólította meg a pösze a mellette alvót, de az nem úgy néz ki, hogy reagálni szerett volna. – Eli – szólt hangosabban, de erre sem jött semmi reakció. Párszor megrugódta kedvese oldalát, mire az álomtól ittas szemeitrászegezte. – Ébren vagy? – kérdezte tök ártatlanul, mire a másik nyammogott valami olyasmit, hogy mindjárt. – Én el akarom mondani a többieknek – motyogta a pösze, mire Eli is végre magához tért.

- Jó, cica, majd holnap elmondunk mindent – mosolygott a galamb, s magához ölelte szorosabban egyetlen szerelmét.

- De én most akarom elmondani – kontrázott rá a pösze.

- Most? – vigyorodott el a másik. – Nem sokkal jobb lenne valami mást csinálni? – célozgatott Eli, miközben maga alá fordította cicáját. – Egyébként is mindenki alszik – kontrázott rá, s mire Kevin valamit szólhatott volna, egy nyögés szakadt ki torkából, ahgy kedvese megtalálta azt a pontot nyakán, amitől szó szerint a gatyájába tudott volna élvezni.

- Aljas – nyögött még fel, mire a másik kuncogva hajolt hozzá egy csókra.

- De így szeretsz.

- Szeretlek – suttogta még bologan a másik ajkaiba.

- Tudom – húzta önelégült vigyorra száját, s ismét lecsapott szerelme csóktól duzzadt, kívánatos ajkaira.


© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).