Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

SeJanna 24. Oda
Korhatár: -
Műfaj: Yuri
Kategória: Nem anime
Feltöltő: VsRealm
Feltöltve: 2017. 09. 17. 23:45:22
Módosítva: 2017. 09. 24. 21:41:58
Módosította: VsRealm
Megtekintve: 427 db
Kritikák: 0 db

Ahri nehézkesen bízott a szélszagú nőben, de kényszerítette magát, hogy mégis hajoljon rá teljes tudatával - az erős aurájú északi harcosnő ugyanis szemmel láthatóan nagy hittel van felé. Persze nem volt kedvére, hogy reggelit és pihenőt rendeltek el házigazdái, míg ők feltehetően jó alaposan átrágják magukat a témán, azonban alig az első magányos óra végén kopogás zavarta meg.

„Lebeszéltem Jannát a tárgyalásokról. Valószínűleg csak rosszabb helyzetbe kerülne tőle Quinn, ti pedig további nehézségek árán tudnátok visszakapni.” Sejuani reszelős hangja halk volt, de a vastayának meg sem kottyant érteni az északi akcentustól nyers szavakat.

„Akkor… tényleg kapok segítséget?” Kinyitotta az ajtót, hogy beengedje a freljordi uralkodónőt, aki viszont szemmel láthatólag nem tervezett a küszöbnél tovább menni. Mellkasa előtt összefont karokkal, merev tartással és szigorú pillantásokkal fejezte be közlendőjét, mielőtt újfent magára hagyta volna a rókadémont.

„Valójában neked is elég nagy részed lesz. Velem jössz. Délidő tájt indulunk, addig pihend ki magad.” majd, mielőtt még eltűnt volna a folyosókanyarban, hozzátette, hogy „Majd érted jövök, itt várj meg.” Ahha. tehát ez egy amolyan titkos akció…?

Bugyuta vigyorral az arcán csukta be az ajtót Ahri; végre tudta, hogy nem kell tétlenkednie többé.

            Janna, jellemével ellentétben alig szólalt meg, sokkal optimálisabbnak ítélte csendben maradni és figyelni. Figyelni az ő úrasszonya meg a rókadémon közt akaratlanul is fonódó nyers szövedéket, a történetmesélés szenvedélyét, a hallgatás tiszteletét. Egy kicsit talán féltékenység is pendült benne, hisz’ belőle hiányzott a vastaya létet meghatározó érzéki intelligencia, az a durva elemi természet, ami a másik két nőt jellemezte, és ami, abban a helyzetben – azon az átvirrasztott éjszakán szikrákat pattintott a levegőben. Nem. Neki harcolnia kellett, és jól volt ez így, mert végül vele vonult el Sej a dolgok megvitatására, benne volt a bizalma, ajkain a csókja.

A mágus eleinte azon az állásponton volt, hogy hirtelen cselekvések helyett puhatolózni kéne, kérdezősködni, véletlen látogatást vagy ne adj’ Isten portyát tenni, ám mi sem természetesebb, higgadt ellenkezéssel találta magát szembe. Janna intelligens nő volt, hát hamar belátta, hogy az ő módszere ebben a helyzetben elhúzná a megoldást, holott valójában az nagyon is sietős volna. Egy Quinn féle túsznak nincs soká kilátása a túlélésre.

Végső kompromisszumként abban maradtak, hogy uzsonna mellett újra összeülnek, hármasban, addig pedig pihenés volt kiadva mindenkinek. Janna így tehát a könyvtárszobába vonult, hogy a levéltárat tanulmányozza, Ahri a hálószobájukban maradt, hogy kicsit kifújhassa magát, Sej pedig ki tudja, merre kóborolt… bizonyosan lement a barakkokhoz edzeni vagy mustrára.

            Sejuani úgy döntött, egy kis kaland nem árthat senkinek… hát ezért osontak Ahrival a déli harangszó után két perccel kiskapukon és kertek alatt, alig egy napi élelemmel és a legkedvesebb fegyvereivel. Janna mágiája hasznos lehetett volna - így morfondírozott magában Sej, később, este, mikor tépte a tavasz hideg szele - a városi mágus azonban még az ideiglenes jurta falvakban is gyakran kellemetlenül érezte magát, még, ha nem is panaszkodott. Azért látszik az ilyen az emberen.

Tehát ketten indultak, veszélyesen közel a Noxus-Demancia frontvonal közepén fekvő senki földjéhez, ahol még ritkítatlan volt a fenyves, de szemmel tartható volt a küldöncök által kijárt ösvényhálózat.

Alig váltottak pár szót, és Sej hálás volt ezért. Mondhatni nem volt a szavak mestere, és így is volt épp elég dolog, ami miatt aggódni kellett.

Az idő tökéletes volt a gyors haladáshoz; fátyolfelhős ég, hogy ne csillanjanak meg a fegyverek, gyenge szél a fák közt is, hogy ne legyen könnyen követhető szagösvényük – (ráadásul a hátuk mögül), sarjadzó aljnövényzet, hogy minimális legyen a nyomuk.

            Ahri vonakodva követte a Sejtől érkező javaslatot az éj leszállta után egy kicsivel, miszerint magasabb körökben - lomb közelben kéne tölteni az éjszakát. Persze nem csak a kényelemtől való megfosztottság volt ellenére, de a tűz melegének lehetősége és a föld közelségéé. Vastaya lét ide vagy oda, a túl nagy magasságokra sosem fűlött a foga.

„Jól van” mondta végül suttogva „de előbb…” és a Freljordtól távolabbi irányba mutatott. Magasan járt a Hold, útjuk jelentősen bevitte őket a harcoktól szenvedő területekre, a hosszútávra való tekintettel tartandó kényszerpihenőre készültek éppen. Nem szabadott volna lovasnak arra járnia. És mégis ott volt. Jó tempóban haladt ahhoz képest, hogy rövid szárra volt fogva a jószág - erre engedtek következtetni a sebesen közeledő hangok.

„Egyetlen lovas, kis teher” morogta megállapításait Sej, és az egyik ösvény menti fa mögül sújtásra emelte félhosszú nyelű baltáját, de a hideg acél nem mart végül forró lóhúsba azon az éjszakán.

Ahri orrát már bő ötven méterről megütötte a ló izzadtságának bűze, további három galoppnyi ütem múlva pedig a lovas sós illata, és az ismerősen bizsergető, fahéjas aroma. Egyetlen szempillantás alatt felejtett el minden elővigyázatosságot, persze tökéletes bizonyosságban; a meglepett alak az ágaskodó ló nyergében Fiora volt.



© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).