Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Draco Malfoy
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Hiyahiya

Kor: 17

Külső leírás: magas, karcsú, vékony, mégis izmos alkatú fiú, melyeket még a roxforti talár csak sejtetni enged. Ezüstös fényű, szőke haja rakoncátlan tincsekben keresztezi, arisztokratikus, nemesi, finom vonású arcát, melyen jeges, hideg kék szemei szinte égkőként csillognak, kitűnnek tejfehér, hibátlan bőréből. Imádja a zöldet, háza miatt legszívesebben az hordja.

Jellem: ősnemesi származása miatt mindenkinél jobbnak hiszi magát, nem tűri, ha ellent mondanak neki, szereti, ha minden úgy történik, ahogy ő akarja. Nehezen viseli, ha parancsokat osztogatnak neki, de apja akaratának sosem merne, vagy nem áll szándékában ellenszegülni. Bár néha megteszi… Nagyképű, arrogáns, lenézi a muglikat, gúnyos, nagyszájú, legtöbbször rosszindulatú, másoko érzéseire fittyet hányó fiú. Legtöbbször könnyed, jó humorú, vezér alkatú, laza, csak azokat méltatja figyelmére, akiket magához illőnek tart. Kedvenc céltábláji a Weasly család összes tagjai, Hermione, és Potter, akit teljes szívéből utál… Mindig megszerzi azt, amit akar, bármilyen eszközt bevet célja érdekében.

Élettörténet: Ősnemesi, gazdag családba született, apja Lucius Malfoy, egész életében a muglik ellen nevelte, s a Sötét Nagyúr tiszteletére. Szigorban, fegyelemben, hideg családi körülmények között, azonban felhőtlen jólétben nevelkedett, mindig is felnézett apjára. Elsős kora óta vetélytársának tekinti Pottert, mindenben próbálja fölülmúlni, így a kviddicsben is. Ő a Mardekár csapatának fogója, rendkívül tehetséges játékos, azonban mégis irritálja, hogy Potter legyőzi… Ő a házának vezére, a prefektusok egyike, is így kihasznál minden egyes alkalmat, hogy sanyargassa a más házakba tartozókat. Erőssége a fekete mágia és a bájitaltan, apja lévén kiválóan ért ezekhez.

Hobby: kviddics, a lustálkodás és szex, ha meg kíván valaki, legyen az fiú vagy lány, megszerzi, s addig játszadozik velük, míg meg nem unja őket.

Foglalkozás: tanuló

Extrák: -

Engedélyezve: 2009. 05. 31.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).