Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hime
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Andro

Kor: 456

Külső leírás: Bájos, lányos arcát hosszú, selymes, enyhén hullámos világosszürke tincsek keretezik, melyek egészen a hátsójáig érnek. Szemei világosbarnák, kissé szomorúak és magányosak. Teste arányos, finoman megmunkált és sima, mint a márvány, fehér színű, mint a hó. Ruhaként imádja a fekete, főleg csipkés és fodros női egészruhákat, a csipkés fejfedőket és a fekete topánkákat.

Jellem: Halk szavú, sokszor néma teremtés, hiszen ezért alkották meg, erre képezték ki. A gazdájához hihetetlenül hűséges, mástól nem is fogad el parancsot. Ha megbántják sokáig képes duzzogni, de egy szép ruhával, vagy egy szál rózsával könnyen ki lehet engesztelni. Engedelmes, tisztelettudó és illedelmes. Ha harcra kerül a sor igencsak kitartó teremtés tud lenni, gazdáját a halála árán is megvédelmezi. A szívét még senkinek sem nyitotta meg, de reméli, lesz olyan személy, aki erre érdemesnek találtatik.

Élettörténet: Négyszázötvenhat évvel ezelőtt alkotta meg őt, és tizenegy társát egy híres marionett-készítő néhány német mágus parancsára, akik aztán mágikus erőkkel és a beszédre, járásra képes hatalommal ruházták fel a bábokat. Abban az időben Németországban háború dúlt, és a babákat olyan hatalommal is felruházták, amelyekkel nem fogta őket a tűz. Az ő feladatuk volt, hogy megvédjék az embereket az ellenség - főleg a démonok, idegen mágusok és más természetfeletti lény - ellen. Az emberek eleinte örömmel fogadták a marionetteket, ám egy idő után félni kezdtek tőlük, főleg, miután az egyik marionette véletlenségből megölt egy hatéves kislányt. Az emberek feldühödtek, dühüket a babákon élték ki, és egy kivételével mindet elpusztították. Az egyetlen megmaradt marionette, akkori nevén még Prinzessin életét egy mágus mentette meg, aki kivitte az országból. Évszázadokig bújdostak együtt, mígnem Japánba nem értek. Prinzessin itt kapta a Hime nevet, és itt tanulta meg, mit is jelent igazán marionettnek lenni. Mindvégig ura mellett maradt, őt védelmezve, szolgálva. Ám most, hogy ura hosszú évszázadok után végleg haldoklik, tudja, hogy nemsokára más embert kell majd szolgálnia. Ő pedig fél, retteg, vajon az az ember hogy fog bánni vele.

Hobby: harc, gazdája szolgálata, komoly irodalmi művek olvasása, zenehallgatás

Foglalkozás: testőr, szolga, harcos, szerető

Extrák: *** A Hime és a Prinzessin nevek jelentése Hercegnő *** A neve ellenére fiúbaba *** Esetenként a mágia hatására képes valódi emberré válni, ám ezt az alakot öt óránál tovább nem tudja tartani *** Nem fogja a tűz, és nem öregszik emberi alakban sem *** Imádja a virágokat, főleg a rózsákat *** Bár marionette, lenézi a többi marionette-figurát *** Előnyben részesíti a férfiakat a nőkkel szemben *** Uke ***

Képinfo: A kép nem a sajátom, mindössze illusztrációnak használom a karakteremhez ()

Engedélyezve: 2017. 07. 07.
2018. 04. 30.

Módosítva: 2018. 04. 24. 20:43:35
Módosította: Andro

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).