Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ellan
Kategória: Fantasy
Feltöltő: timcsiikee

Kor: ismeretlen

Külső leírás: aprócska bár fajtársaihoz képest kicsit nagyobb növésű. Külsejét az elfek gyönyörűsége és tiszta képe jellemzi. Bőre hófehér, és hibátlan, fülei hosszúkásak, hegyesek és aranyosak. Olykor előbukkannak fekete szinte pihékből álló szárnyai, mert olyan könnyű, hogy egy apró fuvallat is szinte az egekig tudja olyankor emelni. Karcsú és kecses, formás az alakja, egyszerűen tökéletes. Haja zöldes barna, kissé göndör, szeme szintén ékes zöld színben pompázik kedvességgel csillogva a körülötte élő lényekre. Általában nem hord ruhát, de olykor egy-egy halovány lepel legalább az ágyékát takarja. Füle mögött mindig formás levél ékeskedik egy-egy kis gyönggyel.

Jellem: Kedves, barátságos érzékeny és szerény. Szeret az állatokkal társalogni, de még attól is zavarba jön, ha egy-egy madár mondja neki milyen szép. Nem él közösségben, egyedül rója az erdőt, mindenhol tesz-vesz, csacsog, elfoglalja magát. Szereti a vizet és habár tud járni rajta, úszni jobban szeret, szereti hogy könnyen lebeg a felszínén. Legtöbb idejét a fákon vagy vízben tölti, olykor repked, de nagyon ritkán. Ha fajtájából találkozik valakivel, nem mindig szeret beszélni vele, inkább elbújik.

Élettörténet: családját a nagy háborúk közepette vesztette el mikor még kicsi volt, akkor azt sem tudta igazán, hogy mi is történik, viszont szörnyen élte meg az eseményeket. Egy csendesebb, távolabbi erdőbe költözött, ahol nem háborgatja semmi és senki környezetét, szereti a magányát, és az állatoktól nem fél, hisz minddel tud beszélni. Néha emberi vagy tünde nyelven nehezebb is neki megszólalni hisz mindig állatokkal beszél, de ha eleget gyakorol tisztán megy neki az is, írni viszont nem tud. Imádja a zöldet, a tavaszt ekkor a legélénkebb ő is. Kihalóban lévő faj, szépségükért még vadásszák is őket, viszont fogságban elpusztulnak, nem bírják a bezártságot, a szabadságot szeretik.

Hobby: madarakkal vagy más állatokkal való beszélgetés, úszás, imád énekelni, gyönyörű hangja van.

Foglalkozás: -

Extrák: Ő az elfeknek azon fajába tartozik, akik az erdőben, fákon élnek, jellemüket a tisztaság, külsejüket a gyönyörűség jellemzi. Félénk és ártatlan lények, szeretik a nyugodt környezetet, szinte örök életűek. Gyümölcsöket, nektárt és virágszirmokat fogyasztanak, testük habkönnyű, lábnyomot sem igazán hagyak. A természetet könnyen manipulálják, így a rejtőzés is könnyebb számukra.

Engedélyezve: 2009. 11. 12.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).