Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Brienne Dubois
Kategória: Yuri
Feltöltő: Poppy Seed

Kor: 19

Külső leírás: Középmagas, tipikus lányos alkat. Gömbölyded mellek, és íves csípő jellemzi. Hasa lapos, s emiatt sokan nagyon is irigyek rá. Pedig igazán nem dolgozik meg érte. Egyszerűen annyit él, hogy a testének nincs ideje/ereje úszógumit növeszteni. Arca ovális, kicsi orra pisze. Szemei szinte szikrát vetnek a bennük égő kíváncsiságtól. Dús, hullámos hajkoronája a derekát verdesi, amit imád is. Sokszor csatol bele színes műtincseket, esetleg műrasztát fon bele.. épp amilyen kedve van. Stílusát valahova fél útra a vintage és a bohém közé tenném, ha be kéne határolnom. Imádja a lányos, libbenős ruhákat/szoknyákat, az elméretezett ruhadarabokat, a földszíneket, és a mintás darabokat. Leginkább turkálóban, másod- sőt, harmadkézből is szokott ruhaneműt vásárolni. De az sem ritka, hogy varr, vagy éppen köt magának valamit.

Jellem: Nagyon közvetlen, őszinte, és kíváncsi. Teli van élettel, és hihetetlenül pozitív. De ettől még nem naiv! Meg van a magához való esze. Igazából eléggé művelt, főleg a művészetek, és irodalom terén. Sosem halogat semmit, ha valamit kitalál, azonnal belecsap. Nem tűri a hazugságot, és a kétszínűséget. A számára unszimpatikus embereket inkább elkerüli, mintsem balhét csapjon. Habár nagyon szenvedélyes lány, nem szeret vitatkozni, s ha mégis vitára kerül a sor, általában ő tanúsít megbánást először, mert nem szeret fasírtban lenni senkivel. Imád barátkozni, ismerkedni, új tájakat bejárni/bebicajozni. Felettébb figyelmes, odaadó, és gondoskodó. Ha valahol felbukkan, gyorsan a figyelem középpontjába tud kerülni, mert színes megjelenése, aurája azonnal odavonzza az embereket. Meglehetősen kreatív és nagyon jó érzéke van bárminemű alkotómunkához.

Élettörténet: Apja még születésekor lelépett, ugyanis anyja még egyetemista volt, mikor Brienne megszületett. Emiatt az egyetem abba is maradt, és a nő írással kezdte keresni a kenyerét. Férfi álnév alatt kiadott pár krimit, amik azonnal bestseller-ré nőtték ki magukat. A befolyó pénzből vett egy kisebb lakást, hogy pár éves lányával nyugton tudjanak élni. Ám a történetnek itt még korán sincs vége, hisz Anne - Brienne édesanyja - amellett, hogy zseniális író volt, hihetetlenül nagy pasifaló is. Minden hétre jutott egy új szerető, és hamar "hirhedtté" vált a szomszédságban. Emiatt a házat eladták, és vettek egy nagyobb autót az árán, amivel el tudtak indulni világot látni. 1-2 évente váltanak várost/országot, ahogy épp kedvük tartja. Brienne-t mindig beíratták a helyi középsuliba, s mikor úgy érezték, menniük kell, kijelentkeztek az aktuálisan kiválasztott motelból, és útnak indultak. Brienne imádja ezt az életmódot. Az új arcokat, tájakat, kalandokat. Nagy vágya, hogy büszkén mondhassa, a világ minden országában vannak barátai. Jelenleg Brugge városában, egy városszéli motelban laknak. Mivel tavaly sikeresen leérettségizett, most a város szívében ülő egyetemre akar bejutni, méghozzá a divattervezői szakra. Na nem mintha oda-meg vissza lenne a divatért, csak érdekli, milyen lehet a szak.

Hobby: Biciklizés, gitározás, éneklés, bulizás, új emberek/helyek megismerése, írás, varrás, kötés, horgolás.. szóval mindig van mit csinálnia.

Foglalkozás: ő kalandornak vallja magát, de igazából tanuló

Extrák: Több nyelven is.. hát nem az, hogy beszél, de megérteti magát. Ilyen például a holland, a francia, az angol, és egy kicsit az orosz. Anyanyelve a német. * Édesanyjával barátnői kapcsolatban állnak, mindent megbeszélnek, egymás ruháit hordják, és néha együtt füveznek. * Brienne hangulat- illetve partydohányos. Ez egyaránt vonatkozik a fűre, és a normális cigire. * Habár biszexuális, szüzességét egy fiúval vesztette el, négy évvel ezelőtt. Viszont a fiúban azután akkorát csalódott, hogy azóta csak lányokkal volt dolga. * Szereti a tradícionális dolgokat pl. ételeket, ruhákat, zenéket. Amerre csak járnak, igyekszik beszerezni valami kis szuvenírt, hogy mindig emlékezzen, ő már egyszer járt arra.

Képinfo: Nem az én alkotásom (sajnos), csak használom (http://loish.net/)

Engedélyezve: 2013. 10. 30.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).