Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Mona Silas
Kategória: Fantasy
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 21

Külső leírás: Átlagos természetes szépség. Sminket és egyéb kiegészítőket nagyon ritkán használ, hisz minden úgy szép rajta ahogy van, természetesen. Bőre puha, illatos és ápolt, szinte mindig jázmin illatot áraszt. Haja kissé tépett vágású, enyhén hullámos, sötétbarnán csillogó színű, mindig kiengedve hordja. Szeme hasonló színű, mindig lágyan tekint másokra, minden érzelem megcsillan benne, olvasni lehet a tekintetéből. Szereti a puha ruhaanyagokat, kelméket, és nagy százalékban a szoknyát és hálóingeket nagyobb előnyben részesíti mint a nadrágot és pizsamákat. Szeret kiöltözni, szereti a pasztell színeket, kedvence még a csipke, gyönyörű díszítésnek gondolja.

Jellem: Kedves, gondoskodó és szerény. Barátságos az emberekkel, de nem enged közel magához mindenkit. Sokszor elég ijedős fajta, és ha valamitől retteg, fél a közelébe menni, ennek ellenére gyakran járkál egyedül az utcákon. Szemérmes fajta, hamar elpirul akár egy bókra vagy pillantásra is, és hamar zavarba is jön. Hangja lágy, kedves és simogató, akár csak jelleme. Sok barátja, azaz inkább kedves, közelebbi ismerőse van, akik szeretik és számíthat rájuk általában.

Élettörténet: Nagyvárosban nőtt fel, azaz egy külvárosiabbi részen laktak családjával, de sokat jártak be a városba is. Kicsi kora óta szereti az állatokat, de édesanyja miatt soha nem fogadhattak be egyet sem, allergiás volt mindenre. Apja hobbyként szeretett túrázni, erdőbe kijárni, és gyakran követte. Apja gyakorolta a vadászatot, de nem valójában, csak vaktöltényekkel szórakoztatta magát, céllövött, de soha nem állatra, lánya miatt is. Egy alkalommal éjszakára is az erdőben maradt az egész család, de támadás érte őket, öccsét egy vérfarkas harapta meg súlyosan. Mikor hazamentek, több jel is mutatkozni kezdett rajta, és kiderült ő is azzá vált, el is tűnt az életükből, mert féltette nővérét sőt egész családját. Mona sokat gondol öccsére, aggódik érte, de felkeresni nem meri, várja hogy ő jelentkezzen újra. Középiskolába is már, de főleg az egyetemen annak tanult, amit kiskorában elképzelt, állatorvos szeretne lenni.

Hobby: Olvasás, séta a parkban, állatmenhelyen kisegítés.

Foglalkozás: (állat) orvostan hallgató

Extrák: : Egyedül lakik már egy belvárosi lakásban. Havonta 1-2 hétvége alkalmából meglátogatja szüleit.

Engedélyezve: 2009. 11. 29.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).