Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Otonasii Mijage
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Onichi

Kor: 16

Külső leírás: Átlagos magasságú, karcsú fiú. Barna tincsei körbeölelik finom vonású arcát. Szemei korom feketék, általában kifejezéstelenül szemlélik a külvilágot. Öltözködésére nem igen fordít gondot, számára teljesen megfelel egy póló és egy farmer. Csak akkor vesz föl elegánsabb ruhát, ha azt a helyzet mindenképpen megköveteli.

Jellem: Zárkózott fiú, nem szívesen enged magához közel embereket. Állandó retteg a következő, és az azt követő rohamoktól, így a szorongás már mindennapos nála. Olykor-olykor depressziós tünetek is fellépnek nála. Mosoly szinte soha sincs arcán, a nevetés pedig még inkább ritkaságnak számít. Az egyetlen, akikhez ragaszkodik, azok a szülei.

Élettörténet: Szülei sokáig próbálkoztak, hogy gyerekük lehessen, ám ez évekig nem sikerült. Már végleg föladták a reményt, mikor megkapták a várva várt örömhírt. Mivel másik gyerekük nem igen lehetett volna, szinte a széltől is óvták Mijagét. Ritkán mehetett ki, de 6 éves korában végre sikerült kiharcolnia, hogy elmenjenek egy újévi karneválra. Szörnyen élvezte, hiszen nagyon új volt neki az egész. A nagy tömegben viszont sikerült elvesztenie szüleit, minden ismerős arcot maga körül, és teljesen megrémült. Ekkor kapta az első pánikrohamát. Habár pár óra múlva egy segítőkész házaspár segítségével megtalálta szüleit, rohamai továbbra is előjöttek. Az első megrázkódtatásnak 'hála' mai napig távol tartja magát a nagy tömegektől, inkább teljesen elzárkózik. A kezelések ellenére egyre jobban visszahúzódik, legszívesebben már ki sem lépne otthonról.

Hobby: Repülőgépek, hajók modellezése.

Foglalkozás: Magántanuló

Extrák: Elalvás előtt, néha még ahelyett is szereti nézni a csillagokat.

Engedélyezve: 2009. 12. 02.
2010. 08. 29.

Módosítva: 2010. 08. 29. 11:20:51
Módosította: Onichi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).