Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Harry Potter
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Kaira

Kor: 34

Külső leírás: A kíméletet nem ismerő kiképzések sorozata, a háború hátrahagyott nyomai mind-mind meglátszanak nem csak a testén, de a lelkén is. Az egykori heves elszántsággal csillogó zöld szemek a múlt egy darabkáját képezik immár. Csak az a mindig fásult, fáradt tekintet köszön vissza minduntalan a tükörből, egy kesernyés, olykor gúnyos mosollyal karöltve. Kéz a kézben járnak ezek mindig, a fiú belső érzelmeinek darabkái. Pedig boldog is lehetne… Kiálló bordák, csont sovány alkat, krétafehér arc, száraz tapintású bőr, lilás vénák... A régi színét, erejét elvesztő elhanyagolt test. Egykori lendülete, járásának könnyedsége, markáns arcéle mintha soha sem is létezett volna. Az egyetlen, megmaradt ismertetőjel az a mindig kócos, zabolázhatatlan fekete hajkorona és a homlokán húzódó villám alakú sebhely. Ez lett Harry Potter a háború után.

Jellem: A háború megváltoztatja az embereket. Mondják. Főleg akkor, ha te vagy az első feláldozni kívánt préda a csatamezőn, akinek vállán millió ember élete nyugszik. S akinek az egész élete olybá tűnik csak is titkokból, kisebb-nagyobb hazugságokból állt mindeddig. Ki az igazi Harry Potter hát? A valaha volt vidám, energikus, baráti körében könnyen fellengendő, szívélyesen eltársalgó, könnyen barátkázó jellem biztosan nem. A háború után 19 évvel úgy tűnik nem csak a varázslóvilág, de annak hőse is tejesen kifordult önmagából. Lehetne ennél rosszabb? Hallgatag, magába burkolódzó, csendesen figyelő, érett férfinak tűnik. A felszín alatt azonban erős, haragos indulatok dúlnak. Az egyetlen régről megmaradt tulajdonsága a büszkesége. S az egyesek szerint kiállhatatlannak tűnő harcolni, élni akarása. Ezt az egyet legalább sikerült megtanulnia… Sosem szabad feladni! Még akkor sem, ha az ember család, barátok, segítő kezek nélkül marad a világban. Egyedül.

Élettörténet: Harry Potter a félvér varázsló. Aranyvérű apa, mugli származású anya egyetlen gyermeke. Nincs olyan ember a varázslóvilágban, aki ne ismerné életének az alakulását, hála a megannyi újságcikknek, róla megjelent könyvnek... 1980 – ban, nyári hónap Július 31 – én látta meg a napvilágot Angliában. Szüleit korán elvesztette, a valaha élt legnagyobb sötét mágus, Voldemort utolsó átka végzett velük. Az az éjszaka, családjának fájó hiánya az egész további életét végigkíséri. A szeretet, amit mindig is nélkülözött, a hova tartozás hiánya, amit sosem talált mind nyomott hagynak a fiún. Gyermekkora szörnyű megpróbáltatásai, anyja testvérének - s egyben nevelőszüleinek - hihetetlen bánásmódja. Amikor egy lépcső alatti gardróbban kénytelen élni az életét, barátok, figyelem nélkül. A kicsi Harry nem is hinné, hogy ez valaha is változhatna, de egy napon, miután betölti 11-ik életévét s múltjára fény derül, új kapuk nyílnak meg előtte. Egy varázslattal, szeretettel, barátokkal teli jövő vár rá a Roxfort Boszorkány – és Varázslóképző Szakiskola falain belül. Azonban az új élettel új problémák is járnak. Harrynek nem elég, hogy egy új világgal kell szembenéznie, s többek közt elfogadnia, hogy varázsló… A nevét pedig minden valamire való varázslócsalád ismeri szerte Nagy-Britanniában, veszély is leselkedik rá. Sokkal nagyobb, erősebb, mint azt képzeli. A Sötét Nagyúr vár rá, élvezettel kívánja kioltani életét. Néha könnyebbnek látszik visszaszöknie Petunia nénikéhez, vissza a gardróbba… Az élete harcokról, küzdésről, kiképzések sorozatából áll össze. Tanárai, barátai mind őt képzik, segítik a nagy napra. A csata idején, immáron felnőtt fejjel a harcmezőre úgy vonul ki, hogy tudja akár meg is halhat. A halálfalók gyűrűjében, szemben legnagyobb ellenségével azonban még is győzelmet arat. A háború azonban nem múlik el észrevétlenül. Megannyi áldozat, barátainak, családjának az elvesztése. A titkok... A varázslóvilág megváltozása. Már semmi sem fehér és fekete. A színek, érdekek összefolynak. Taszítani kezdi az, amit lát az, amit ráerőltetnének még mindig. Nem több egy bábnál, amit ide-oda kívánnának rángatni, hogy aztán az idő múlásával ő is ugyanúgy a múlt egyik darabkájává váljon, mint Voldemort, mint a csata, a háború egésze…

Hobby: repülés, varázslósakk, kviddics, könyvek

Foglalkozás: varázsló

Extrák: **Szeret olvasni. **Éjszakába nyúlóan repülni, olyankor úgy érzi szabad, nem kötik érdekek. **Készült Luciushoz!

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció! (http://deviantart.com)

Engedélyezve: 2014. 01. 20.

Módosítva: 2014. 01. 20. 20:36:42
Módosította: Kaira

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).