Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Asmodée Van Alberict
Kategória: Fantasy
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 875

Külső leírás: Magas, majdnem két méter, enyhén napbarnított bőre van, mert régen vakmerőségből és munka miatt sokat tartózkodott napon, de tanult belőle azóta csak sötétben járkál a szabadban, vagy megfelelő öltözékkel, de bőrszíne csak évtizedeken keresztül halványodik egy kicsikét. Szörnyen izmos, sokkal erősebb a látszatnál is, elég megtévesztő. Hibátlan, gyönyörűen kidolgozott teste van, és büszke is rá. Hatalmas kezei és tenyere van, ez sokszor előnyére válik. Hosszú, fenékig érő fekete haja van, amit előszeretettel mindig kiengedve hord, csak különleges esetekkor fogja össze. Arca tökéletes, lágy érzelmet csak nagyon ritkán látni rajta, szinte soha. Szemei majdnem mindig vörösek, hisz ez a kedvenc színe, de ha emberek közé keveredik kénytelen eredeti, fekete formáját megmutatni. Egész lényéből sugárzik a magabiztosság és a nemes származás. Egy pillantással bárkibe belefagyasztja a vért.

Jellem: Kegyetlen, akarnok és hatalomvágyó. Bármennyi tartomány felett uralkodik, neki mindig több és több kell, bár ez lassan kezd csillapodni benne. Szeret irányítani, erőfölényét fitogtatni. Az igazságtalan lényeket vadászni és mészárolni. Csak azokkal szörnyen kegyetlen, akiket rossznak vagy gonosznak talál. Ezért is követik sokan önszántukból is. Bármilyen erőszakos, de igazságos is. Szereti a szép dolgokat… legyen szó bármiről. Ha valamit meglát, azt azonnal meg akarja szerezni magának, és addig nem nyugszik míg az ő tulajdona nem lesz. Jók a logikai és stratégiai készségei is. Kedvenc színe a sötét, vérvörös. Ruhái nagyja is ebből a színből áll, valamint bútorai, ágyneműi… stb. Érzékeny énje is létezik, de még soha semmi és senki nem tudta előhozni belőle, és ezt nagyon nehéz is.

Élettörténet: Már kicsi korában is módos családban élt, tudta milyen a hatalom, folyton ki volt szolgálva. Már akkor megszerette ezt a sorsot. Kitanulta a művészetet, és az imádója lett. Festmények, írott művek, énekelt művek… Minden. Egy időben volt egy kisebb háború a likantrópok között, előtte és közben is szörnyen megedződött, megtudta milyen is ez az élet, s hogy ezen csaták valamelyikében apja meghalt, valamit elfoglalták őket, feldühödött és megölte a támadót így visszanyerve birtokukat. De ez akkor neki nem volt elég. Lett egy célja, mi szerint az ilyen társadalmakat mind a keze alá hajtsa. Sokan támogatták, egyre többen míg egy egész serege nem lett, sorra hódított területeket, de már egyre csitul benne az akkori harag, csak akkor támad ilyen módon, ha valami felkelti az érdeklődését.

Hobby: művészetben való merengés, edzés, harcok, a szép hajkurászása, vágyai, fantáziája kiélése de csak megfelelő személyen… nagyon válogatós.

Foglalkozás: Párizs új vámpírura

Extrák: Egyedül él kastélyában, ahol minden az ízlése szerint van berendezve, szolgálók sokasága hálából dolgozik neki és tartják rendben az egészet, és főznek is rá, mindent megtesznek kegyeiért. Sokan talán álmodoznak is róla, de ő észre sem veszi.

Engedélyezve: 2009. 12. 06.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).