Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Yumiko Mayu
Kategória: Hentai
Feltöltő: Blacky

Kor: 16 éves

Külső leírás: Középmagas, korának megfelelő termetű lány. Alkata szembetűnően karcsú, mégsem titulálható soványnak, pont tökéletes. Nagyon csinos teremtés, melleinek visszafogott domborulatai mindig szűziesen domborodnak ki ruhái alól, melyek legtöbbször divatosak, de benne van saját, gyermeteg ízlése is. Gesztenyebarna haja lapockájáig ér, homlokánál aranyos kis oldalfrufru díszeleg. Szeme feketébe hajló sötétbarna, mindig tele csillogással és vidámsággal. Rendkívül kifejező a tekintete. Csinos arcán mindig kislányos, önfeledt mosoly görbül, szép ajkai közül gyakran látni porcelán fogait. Bőre hófehér és hibátlan, s ezt jól hangsúlyozza a maga élénk, vidám színeivel. Parfümjei általában virágillatúak, mindig másfajta illatfelhő járja körül. Szívmelengető kisugárzása van.

Jellem: Őrá lehet mondani, hogy ártatlan, mint a ma született bárány. Tisztalelkű és boldog lány, nagy odaadó készséggel, vidámsággal és kedvességgel megáldva. Kíváncsisága kissé negatív tényező nála, ugyanis ha valamit, ami érdekli, homály fed, addig nem nyugszik, míg a végére nem jár a dolognak. Naiv kissé, pedig helyén van az esze, okos, és ha kell, nagyon diplomatikus, tudja, mikor és mennyit kell mondania. Könnyen zavarba jön, és még könnyebben esik pánikba, de nem csinál nagy kitöréseket. Nem félénk, hiszen sok barátja van, de az idegenekkel szemben gátlásos és bizonytalan. Nincsenek ellenségei.

Élettörténet: Egyszerű, középszintű családban nevelkedett, szerető szülőkkel, és két nagytestvérrel. Ők mára már kirepültek a fészekből, saját családjuk van, így Mayu egy kicsit kései gyerek, ennek ellenére nagyon jó viszonyban vannak, mintha csak együtt nőttek volna fel. Van egy kiskutyája, akit Buffy-nak nevezett el, nagyon imádja őt, sok időt szán rá. Édesanyja nemrégiben várandós lett, s ő hatalmas izgalommal várja újdonsült kishúga érkezését. Jelenleg másodikos gimnazista, humán tagozaton végzi tanulmányait. Nagyon szeret olvasni, igazi kis könyvmoly, bár ez nem rí le róla. Nagyon érdekli a történelem, főként a középkor, valamint a misztikus, sötét dolgok iránt is mutat érdeklődést.

Hobby: kutyasétáltatás, olvasás, tanulás, nagy séták, és vásárolni is szeret, bár nem olyan őrült módon. Bulizni már sokszor hívták, de úgy érzi, még nincs itt annak az ideje. Nagyon ügyesen süt, sokszor visz az osztálynak finomságaiból.

Foglalkozás: gimnáziumi tanuló

Extrák: -

Engedélyezve: 2009. 12. 09.
2010. 12. 18.

Módosítva: 2010. 12. 17. 20:41:31
Módosította: Blacky

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).