Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Kyoukan Renjou
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 26

Külső leírás: Átlagos magasságú férfi, ez az egy tulajdonsága az ami korához megfelelő. Bőre hófehér, arca olyan sima, hogy akár még a tinédzser korba is könnyedén beleférne. Divatosra vágott haját mindig hátra fésülve hordja, selymes fekete színében barnán törik meg a fény, olykor homlokára csusszan egy-egy tincs, de ez nem szokta zavarni. Szemei is feketék, s olyan lágy a tekintete, hogy ha kedvesen néz valakire a végtelenig el tud merülni bennük. Gyakran mosolyog, s csak akkor komoly az arca ha olvas, vagy a környezet megkívánja, de mind kettő tökéletesen áll neki. Szereti a kényelmes öltözetet és az elegánsabbat egyaránt. Az egyiket hétköznapoknak a másikat munkája során részesíti nagyobb előnyben. Mindig ápolt, és jelleméhez illően még divatos is.

Jellem: Habár az egyetemi évei nyíltabbá tették az emberek felé, sosem élt csapongó életet, megmaradt olyan, amilyennek született. Egy kedves, vidám személyiség, aki könnyen barátkozik, könnyen létesít új kapcsolatokat. Szerény mégis magabiztos, és gyors gondolkodású. Jó a megfigyelő képessége, és humora, ezért is illeszkedik be könnyebben társaságokba, új környezetbe. Kíváncsi nem csak az újra, hanem a régi dolgokra is. Elfogadó természet, nem előítéletes inkább igyekszik a másik véleményt is megismerni mielőtt ő maga is véleményt mondana. Szereti a romantikát, mindig is azt gondolta, a hölgyek többségét ezzel lehet megfogni, valamint kedvességgel, és ezt is szokta alkalmazni. Tisztelet- és kötelességtudó ember, ismeri a határokat, és hogy mikor lehet, és mikor nem átlépni ezeket. Szeret pontos lenni, ezért is van nála mindig kedvenc karórája. Élete nem monoton, de szereti a megszokott dolgokat is, mint például a reggeli ébredő rituálék, vagy vasárnap esti pihenés.

Élettörténet: Különös családba született. Apja mesterszakács, anyja sorozat színész, nővére pedig zenész, aki évekkel ezelőtt költözött el (mondhatni szökött). Van még egy kishúga, aki még tanuló, de bátyját nagyon szereti, és amikor teheti meglátogatja. Szokta húgát korrepetálni, nagyritkán, segíti, hogy bekerüljön egy jó egyetemre, ahol a gazdaságról tanulhat. Egyedül él, de a közelében jó pár háztömbnyire él egy-két barátja, akikkel néha összejár, elmennek szórakozni, vagy csak kikapcsolódni, van több távoli barátja is, akikkel hasonló az érdeklődési köre, így velük is igyekszik több időt tölteni, beszélgetni. Az egyetemen szinte kitűnő tanuló volt, mindig is szerette a történelmet, és tanárai, professzorai javaslatára felvette a pedagógiai modult, és történelem, rajz, valamint művészet történeti tanárnak képezték ki, amit örömmel végzett el. Kitűnő diplomájának és két nyelvi tudásának köszönhetően, keresett tanár, nem utolsó sorban fiatal kora és külseje miatt is (de erről nem tud). Másfél éve végzett az egyetemen, nem rég szerezte második nyelvvizsgáját és így áll neki tanári állást keresni a nagyvilágban.

Hobby: Régi könyvek olvasása, interneten böngészés, szórakozás barátaival, olykor kirándulás.

Foglalkozás: gimnáziumi történelem tanár

Extrák: Titokban csoki mániás. Bármilyen formában képes megenni, és szinte bármennyit, de soha nem viszi túlzásba.

Engedélyezve: 2009. 12. 09.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).