Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Happun Kawasuo
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 17

Külső leírás: áltagos magasságú fiú, karcsú szálkás izomzattal. Ujjai hosszúak és művésziek, rajzolásra, festésre termettek. Aranyszőke rövid haja gyönyörűen keretezi szép formájú arcát, kiemeli mindig ragyogó égkék szemeit. Szinte mindig mosolyog és jókedvű, ritkán látni arcán szomorúságot. Szereti a kényelmesebb, lazább ruhákat, a bőr vagy szíj karkötőket. Bal fülében egy kicsike gömb fülbevaló is található, de csak ritkán hordja hisz az iskolájában nem megengedett. Kedvenc színe a kék és a zöld, valamint fekete.

Jellem: Kedves, ártatlan, naiv és eléggé pirulós. Sok barátja van, akik inkább csak haverok, hisz könnyen ismerkedik, de nehezen fogad teljes bizalmába bárkit is. Tudatlan, sokszor nem mindig érti ami körülötte folyik, és ezért kíváncsi, érdeklődő típus. Teljesen tapasztalatlan, nem csak azért mert eddig nem volt szerelmes és nem érdekelte a dolog, hanem mert más fontosabb volt számára, és nem foglalkozott vele. Régi iskolájában sok volt a lány rajongója, de soha nem mert egyikkel sem kapcsolatot kezdeni. Sokszor ha kellemetlen helyzetbe kerül, vagy csak számára zavaró helyzetbe, a beszéd nehézkessé válik számára, és tagoltabbá válik. Ha alkot, teljesen belemerül és megszűnik körülötte minden, csak arra koncentrál. Nővérét nagyon szereti, és ez kölcsönös is jól megértik egymást, és Kawasuo vele szokta főként megbeszélni a dolgait, bármiről legyen szó.

Élettörténet: Átlagosnak mondható, középszerű családban nőtt fel. Anyja kritikus, így általa sok kiállításon vett részt, sok galériát megjárt már ő is. Kicsi kora óta látszott rajta a tehetség, ami a rajzolásban bontakozott ki. Fantáziadúsak voltak művei hamar felfigyelt rá bárki. Általános iskolában is sokan kérték ilyen-olyan figura megrajzolására, fokozatosan csiszolta tudását, de amint kikerült onnan egy művészi iskolát pályázott meg. Jelenleg egy kizárólag fiúknak fenntartott bentlakásos iskola másodikos tanulója. Itt már nem éreztetik vele tehetségét, teljesen közönségessé vált, mert sok művész lelkületű gyerek jár oda, nem csak rajzolók, vagy festők, hanem zenészek, írók, minden félék. A nővérével szinte mindennaposan tartja a kapcsolatot, néha ő szokott segíteni neki 1-2 dologban, amikor anyjuk nem ér rá pl: eszközöket venni. E-mail-ben is sokat beszélgetnek, néha telefonon is, valamit Kawasuo két kis mangát is rajzol neki minden héten, akár az igazi mangakák. Egyik a saját története, másik pedig a nővérének egyik története. (A nővére író.)

Hobby: rajzolás, festés, séták. Olykor elhallgatja a zenészeket is ahogy játszanak. Állatkertbe néha eljár, ott is rajzolgatja őket.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Az iskola ahol tanul, hatalmas területet foglal el. Minden egyes művészeti ágnak van külön-külön három emeletes épülete a főépület jobb oldalán, a bal oldalt az ugyan így, szimmetrikusan kialakított kollégiumok foglalnak helyet, valamint hátul egy uszodával és nagy pályával ellátott tornaterem van, elől pedig közvetlen a főépület előtt egy hosszú sor parkoló és egy hatalmas előpark. Itt szabadon járhatnak a tanulók, kijárást csak délutánonként kapnak azt is bejelentéssel. Mobiltelefonokat iskolaidőben nem használhatnak, csak tanítás után vagy előtte.

Engedélyezve: 2010. 01. 01.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).