Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Christian Drew
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Jack Black

Kor: 19

Külső leírás: Nyakáig érő haja ezüstszürke, nagy szemei barnák. Arca nőies vonásokat visel, ami rendkívül aranyossá teszi egész lényét. Ajkai formásak és szép vastagok. Elég soványka és nem túl izmos, de rettentően vonzó teremtés. Többnyire elegánsan öltözködik, aminek oka a családi háttere. Pillantása félénk.

Jellem: Természete nagyon csendes, vissza húzódó, mégis határtalanul kedves. Egyáltalán nem hordja fent az orrát csak mert gazdag családba született, nem úgy mint mindenki más az ismeretségi körében. Nem szereti, hogy rokonai nagyképűek a pénzükre. Ő is megvesz magának mindent amire szüksége van, de nem villog azzal, hogy szinte mindent megtehet. Soha nem került igazából társaságba, ezért is annyira visszafogott és bátortalan. Álmodozó, és roppant kreatív. Még küzd a gondolattal, miszerint egyszerűen semmi nem vonzza a lányokhoz, a fiúkhoz viszont annál több minden. Nehezen dolgozza ezt fel, és tudja, a családja is csalódna benne, ezért senkinek sem szól róla egy szót sem. Nincs nehéz dolga, hiszen egyébként is hallgatag fiúcska. Nagyon szereti a különös dolgokat, imád új dolgokat kipróbálni és felfedezni. Mindig a szerelemről álmodozik, és arról milyen lehet.

Élettörténet: 19 évvel ezelőtt született a Drew család egyetlen fiú utódjaként. Családja úszik a pénzben, ami apja cégének köszönhető. 7 éves korában kezdett el tanulni, de szülei sosem engedték iskolába, hanem mindig magántanuló volt. Azért is ennyire félénk, mert sosem lehetett társaságban. Nem igen voltak barátai. Két lánytestvére van. A nővére Elisabeth, és a húga Tifanny. Mind a ketten életrevaló, rafinált, de kedves teremtések, Christian nagyon szereti őket. Christiannak már néha be kell segítenie az üzleti ügyekben, mert apja rá akarja hagyni a céget a későbbiekben. Utálja csinálni, de kötelező neki. Sosem volt választása, hogy mi akar lenni. Üzlet embernek nevelték. Sokszor érzi úgy, hogy el szeretne tűnni örökre innen.

Hobby: Esti séták, írás

Foglalkozás: üzletember

Extrák: *kis perverzió azért lakik benne* *szűz* *Ha megnyílik valaki előtt, örökmozgó* *csokimániás* *hiszékeny srác, ami néha hátrány számára*

Képinfo: A kép csupán illusztráció céllal szolgál, nem saját készítés. ()

Engedélyezve: 2015. 02. 21.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).