Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Pisces
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Calael

Kor: Kortalan.

Külső leírás: A művészet élteti, ezt szinte azonnal le lehet szűrni a külsejéből. Középhosszú, szőke haja természetellenesen repked a feje körül, de soha nem libben be az arca elé. Olyan, mintha folyamatosan vízben lenne, és előre úszna, vagy csak lebegne annak felszínén. Kék szeme szinte világít az éjszakában, pillantása a róla készített képeken mindig metsző, pedig a valóságban a szeretet és a megértés sugárzik belőle. Telt ajkai gyakran görbülnek mosolyra, a természet szépségétől kezdve egy gyermekrajz is boldoggá teszi. Szinte mindenre képes rácsodálkozni, ilyenkor pedig enyhén elnyílik a szája, de ettől sem lesz kellemetlen a látványa. Ruhái általában vajszínűek, melyeken azúr csíkok vagy kövek találhatóak. Kedvenc anyaga a selyem, és nem szégyelli hordani őket. Testalkata egyáltalán nem emlékeztet a halakéra; a hiedelmekkel ellentétben bőre egyáltalán nem síkos. Bár valamennyire mégis meglátszódik a "származása": haján, szemöldökén, és szempilláin kívül más szőrszál nem takarja a testét. Jobb fülén egy általa készített füldíszt hord, amit soha nem vesz le magáról.

Jellem: Nem egy világmegváltó alak, annyi szent. Viszont nem is árt senkinek, ami elég jó tulajdonsága, ugyanis fegyverei vannak. Legtöbbször saját maguktól védi meg az embereket, ugyanis mindenkit meghallgat, aki hozzá fordul segítségért. Ez legtöbbször kimerül abban, hogy csendben ül, és odafigyel a másikra, néha pedig, ha kikérik a véleményét bizonyos dolgokban, több irányból is rámutat arra, hogyan lehetne megoldani egy-egy problémát. Nincs nagy elvárása senkivel szemben, hiszen nem az az elsődleges feladata, hogy rabszolga-hajcsárként viselkedjen, hanem hogy türelemmel és bizalommal forduljon másokhoz. Ritkán szólal meg, ha mégis megteszi, nem lehet tudni, hogy éppen mire is gondol egészen pontosan. Persze nem ködösít minden egyes alkalommal, de ha mégis ezt teszi, az valószínűleg abból fakad, hogy valamilyen személyes baja van, amivel azért mégsem akarja leterhelni a másik felet. Legbelül szeretetre és törődésre vágyik, de ezt semmi és senki kedvéért nem vallaná be.

Élettörténet: Amióta léteznek emberi érzelmek, azóta él ő is. Hogy mikor és milyen körülmények között jött létre, pontosan nem tudja. Ha felnéz a csillagos égre, saját csillagait más színnel látja, ráadásul a teljes kép is összeáll a fejében, ami hozzá tartozik. Azonban van egy dolog, ami zavarja: a képen két hal szerepel, ő pedig egyedül van. Ez a hiányérzet, ami miatt a művészetekbe menekül, és próbálja minél mélyebbre elnyomni ezt a keserű érzést. Napjait a Földön tölti, szinte bárhol és bármikor képes feltűnni, ahol a szépség könnyekre fakasztja az embereket. Változó, mikor és hol jelenik meg; nem mindig találja meg, mégis pontosan miért, illetve kiért kellett megjelennie. Előbbit, a szépség megtalálását ő maga irányítja, míg valami felsőbb akarat vezeti, ha másokon kell segítenie. Célja, hogy a művészetek forrásává váljon, és habár ez lehetetlennek is tűnik mások szemében, ő azért kitartóan próbálja elérni.

Hobby: Festés, úszás.

Foglalkozás: Csillagjegy

Extrák: Könnyedén átveszi más emberek hangulatát, ha nem kontollálja képességét. // Képes a vizet manipulálni, bár olyan régen használta utoljára, hogy szinte el is felejtette, hogy képes rá. Viszont ebből fakad az is, hogy a víz alatt tud levegőt venni. // Nagyon élethű festményeket képes készíteni, de bármilyen más művészeti ágban is otthonosan mozog - még akkor is, ha ez távol esik tőle, ilyen például, ha fémből készült ékszert akar létrehozni tűz segítségével.

Képinfo: Sihx (http://sihx.deviantart.com/art/Pisces-410840015)

Engedélyezve: 2017. 07. 20.
2018. 05. 22.

Módosítva: 2018. 05. 20. 19:30:30
Módosította: Calael

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).