Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Aizen Sousuke
Kategória: Bleach
Feltöltő: Szelina-Zen

Kor: Nem tudni pontosan

Külső leírás: Aizen magas, vékony ám mégis izmos testfelépítésű férfi. Barna haja van, és azzal azonos csokibarna színű szeme. Árulása előtt rendes shinigami egyenruhát hordott, kapitányi köpenyével, valamint szemüveget is viselt. Az egyenruha fehér zokniból, fekete hakamából, és szintén fekete felsőruházatból állt. Árulása után fekete zokni, fehér hakama, és szintén fehér köpenyt lehet ratja látni. Haját hátrafésülve hordta, egy tincs mindig szemébe lógott.

Jellem: Látszólag kedves, jószívű embernek tűnik, ám színészkedésre született. Valójában rosszindulatú, gonosz, szadista vezér, akit csak a hatalomvágya hajt. Hidegvérrel képes megölni azt is, aki látszólag közel áll hozzá. Nyugodt, és elképesztően türelmes. Senkiben nem bízik, még Ginben és Tousenben sem.

Élettörténet: Aizen egykor Hirako Shinji hadnagya volt az ötödik osztagnál, ám gondoskodott arról, hogy a vaizardokat eltüntesse, így lett az ötödik osztag kapitánya, Ichimaru Gin pedig alkapitánya. Ichimarut átküldte a harmadik osztaghoz, és kihasználva Hinamori szeretetét, hadnagyává tette őt. Később viszont, megpróbálja megölni. Lemészárolta a negyvenhatok tanácsát, eljátszotta saját halálát, és ő szervezte meg Rukia kivégzését is. A Rukiában lévő lélekbontót elvette, és lelépett vele Hueco Mundoba, ahol létrehozta espada seregét, és szövögeti terveit. Ám a végén elbukott, a shinigamik pedig elzárták őt.

Hobby: Parancsolgatni, ülni a trónján

Foglalkozás: Áruló shinigami

Extrák: Harcolt Yamamoto főkapitánnyal, és legyőzte. Az espadákra csak eldobható bábúként tekint. Már évtizedekkel ezelött tervezte árulását.

Képinfo: Nem saját. ()

Engedélyezve: 2015. 04. 03.
2016. 07. 05.

Módosítva: 2016. 07. 04. 08:52:13
Módosította: Szelina-Zen

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).