Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Timothy
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Onichi

Kor: 19 éves

Külső leírás: Alacsony, karcsú, törékeny fiú. Puha fekete tincsei lágyan ölelik körbe arcát, még inkább kiemelve már-már betegesen sápadt bőrét. Duzzadt ajkai és finom vonású orra teszik annyira gyengéddé vonásait, de a legtöbbeket mégis szemei ragadják magukkal. Égkék íriszei szinte ragyognak, nyugalmat sugároznak, képesek bárkit rabul ejteni. Különlegesek. Különlegesen gyönyörűek. Ha teheti, olyan ruhákban van, amik elrejtik testét. Minél többet belőle, annál jobb. Inkább a sötét színeket kedveli, amiktől még vékonyabbnak, még sápadtabbnak tűnik.

Jellem: Elbűvölő, kreatív és lehengerlő teremtés. Legalábbis volt, amíg meg nem fertőzték. Gyűlöli az erőszak legapróbb formáját is, ezért hatalmas traumaként élte meg, hogy farkas lett. Már az is megfordult párszor fejébe, hogy végezzen magával, de képtelen lett volna rá. Visszahúzódó és szótlan. Egy-egy hirtelen mozdulat, erőteljesebb hang is félelemre készteti.

Élettörténet: Egy teljesen átlagos családban nőtt föl, két testvérével. Édesanyja egy régiség kereskedést vezet, apja pedig tűzoltó. Kicsi korától kezdve szeretett történeteket kitalálni, és ezekkel szórakoztatni húgait, később pedig már hivatásos írónak készült. Iskoláit nagyon jó eredménnyel végezte, sikerült is bejutnia egy neves főiskolába. Az iskola mellett apró, rövid kis történeteket írt, amiket főleg kisebb gyermekeknek szóló újságokban jelentettek meg. Ezek bevételéből bérelhetett magának egy apró kis lakást az iskolától nem messze. Egy éjszaka viszont gyökeresen megváltozott az élete. Máig sem tudja miért és hogyan, de betörtek lakásába, őt pedig magukkal vitték. Mikor vezérük elé cipelték rá kellett jönnie, hogy nem közönséges emberekkel van dolga. A Handor Klán ragadta magával, királyuk William pedig megfertőzte, így már ő maga is a falkához tatozott. Elszakították családjától, majdnem mindentől, amit korábbi életében szeretett, és kénytelen volt szubhímekhez illő életet élni. Sokat szenvedett, legfőképp a király miatt. William, amikor csak tudta maga mellett tartotta legújabb játékszerét. El kellett viselnie a durva, kegyetlen férfit, aki bűntudat nélkül gyötörte. Egy idő után már teljesen összetört, az utolsó lehetősége a szökés volt. Tudomást szerzett a rivális klánról, és amint alkalma adódott, azonnal átszökött. Jelenleg is a Lycan Klán védelmét élvezve próbálja elfelejteni a sok szörnyűséget.

Hobby: Mesék kitalálása, álmodozás.

Foglalkozás: Korábban tanuló, jelenleg szubhím.

Extrák: -

Engedélyezve: 2010. 01. 02.
2010. 08. 31.

Módosítva: 2010. 08. 31. 20:48:04
Módosította: Onichi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).