Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hermione Jane Granger
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Calael

Kor: 17 [36]

Külső leírás: Átlagos magasságú lány, származását tekintve pedig még átlagosabb. Gubancos, hullámos haját csak nagy küzdelem árán tudja egyenessé varázsolni, ezért nem is kínlódik vele. Testtartása általában görnyedt, hiszen legtöbbször méretes és nehéz hátizsákot visel. Ha megszabadul ettől a tehertől, könnyedén és fesztelenül sétál, legtöbbször a könyvtárba vagy a klubhelyiségbe. Barna szemei és haja nem emeli ki a sorból, fogai azonban annál inkább. Nagyon örült, mikor egy 'baleset' következtében a gyengélkedőre kellett rohannia, és Madam Pomfrey közreműködésével kisebb, szabályosabb fogakra tehetett szert. Leggyakrabban a roxforti egyenruhát viseli, a mugli világban azonban farmerban és pulcsiban találhatják meg. Mivel szülei hétköznapi emberek, ezért tudja, hogyan kell normálisan felöltözni, nem úgy, mint a legtöbb boszorkány vagy varázsló, akik nem követik figyelemmel a mugli divatirányzatokat.

Jellem: Barátaival nagyon közvetlenül viselkedik, ellenségei pedig reszkessenek, ha szembe kerülnek vele. Okos és szorgalmas; kapott egy esélyt arra, hogy kitörjön az egyszerű emberek sorából, és ezért képes is tenni. Nagyon gyakran erején felül teljesít, nem törődve azzal, hogy fiatal kora miatt pihennie is kellene, nem pedig éjt nappallá téve tanulnia. Egyedül a sötét varázslatok kivédésével gyűlik meg a baja, abban csak a második a saját évfolyamán. Nyílt gondolkodású, nem fogadja el az uralkodó, hibás törvényeket és szokásokat. Tizennégy évesen gyerekes hadjáratot indít a házimanók jogaiért, amely lényegében kudarcba fullad, hiszen még nem elég nagy ahhoz, hogy érvényesülni tudjon a társadalomban. Azonban nem felejti el, hogy a mágikus lények ugyanolyan érzésekkel rendelkezhetnek, mint az emberek, és megérdemlik, hogy ne alsóbbrendűként tekintsenek rájuk. Nehezen fejezi ki az érzelmeit, néha túlzottan racionális, emiatt könnyedén össze tud veszni legjobb barátaival. Az esetek kilencvenkilenc százalékában neki van igaza, és ezzel mindenki tisztában van - attól még a többieknek nem esik jól, és gyakran megsértődnek rá, ámbár ez fordítva is igaz.

Élettörténet: Két, mágiát nem ismerő fogorvos gyermekeként látta meg a napvilágot. Gyerekkoráról nem sokat tudni. Tizenegy évesen vele és a családjával is fordult egyet a világ, mikor megkapta levelét a Roxfortból. Szülei beleegyeztek, hogy egyetlen leányuk egy általuk nem ismert világba lépjen be. Az első tanévet nehezen kezdte, mivel származásából fakadóan bizonyítani akart mindenkinek, hogy igenis joga van a varázslóiskolában lennie. Emiatt sokan rossz szemmel néztek rá, hiszen elhappolta mások elől a lehetőségeket. Végül összebarátkozott Ronnal és Harryvel, akik megmentették az életét az iskolába bekerülő trolltól. Ezt később viszonozta, nem is egyszer. A saját tanulmányai mellett igyekezett segíteni barátainak a házi feladatokkal, illetve a varázslatok begyakorlásával. Második évfolyamos korában kiderítette, mi támadja meg a 'sárvérűeket' a Roxfortban; harmadik évfolyamosként pedig felvette az összes létező tantárgyat az iskolán belül, melyek közül a jóslástant még tanév közben, a mugli-ismeretet pedig tanév végén adta le, hogy egy normális órarendet össze tudjon állítani magának. Ő az utolsó, aki a minisztériumtól kapott engedélyt egy időnyerő használatához, amelyet egyetlen kivétellel csak és kizárólag tanulásra használt. Tizenöt évesen lett először párkapcsolata, és nem is akárkivel, hanem egyenesen egy hírességgel, Viktor Krummal jött össze. Nagyon megszerette, és habár a Trimágus Tusa végeztével elváltak útjaik, gyakran küldtek (és küldenek) levelet a másiknak mai napig. Ötödik évfolyamosként elsajátította a patrónus bűbájt, valamint életében először szembekerült a halálfalókkal. Ez később is bekövetkezett, hiszen aktívan részt vett a Roxfort védelmében, mikor a következő év végén Dumbledore és Harry elhagyták az iskolát. Az igazgató halála után barátaival közösen indult el felkeresni a horcruxokat, hogy elpusztíthassák Voldemortot.

Hobby: Tanulás, házimanók felszabadítása

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: 1979. szeptember 19-én született. // Pálcája: 10 és 3/4 hüvelyk, szőlőfa, sárkány szívizomhúrral. // Patrónusa: vidra. // Prefektus. // A karakterlap tartalma a hetedik könyv közepéig készült, a teljességre való törekvés nélkül.

Képinfo: imorawetz (http://imorawetz.deviantart.com/art/Hermione-wip-186023336?q=gallery%3Aimorawetz%2F2366209&qo=161)

Engedélyezve: 2017. 07. 20.
2018. 05. 22.

Módosítva: 2018. 05. 20. 19:31:06
Módosította: Calael

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).