Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Maxim Drake
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Syrus Sirenac

Kor: 28

Külső leírás: Kinézet: Az elf-démon származását le sem tudná tagadni. Anyai ágon hegyecskés, kecses ívű fülecskéi maradtak hátra, apja öröke szarvai. E különleges nász terméke a 176 cm magas, edzett, erős testalkatú féldémon, vagy félelf – megnevezései mindig attól függenek, mely népcsoport képviselői fut bele. Nem szégyelli származását, noha kellemetlenséget nem is egyet okozott már számára a Nagy Kataklizma óta. Mindezek ellenére meleg gesztenyebarna szemei biztonságot, bizalmat sugároz, mögöttes-hátsószándék nélkül. Öltözete: Kedvenc színpárosítása évszaktól függetlenül arany és fekete. Nyáron nyitott mellény, vékony trikó, fekete nadrág. Télen vastag prémes kabát, hogy mily állaté, maga se tudná megmondani. Mivel környezetük, világuk megváltozott, az utak sehol sem biztonságosak, így tegeze mellett íja is útközben nála, hátizsákjához erősítve. Íjász kesztyűi majd mindig kezein.

Jellem: Jellem/Belső tulajdonságok: „Sosem szabadulhatsz a múlt árnyékos, rideg oldalától, ha folyamatosan elefántcsont-tornyodban magányosan gubbasztva hagyod, hogy karmait beléd vájva a kétely, a keserv, a kudarc mélyebbre, s mélyebbre - egészen lelkedig folyamatosan hatolva megsemmisítse azt a maradék kedves emléket, mi még emberré tesz.” – Nagyapja szavai belevésődtek lelkébe, az intelemhez híven ragaszkodva igyekezete nem lankad, ha a számára fontos személyek élete forog kockán. Nyugodt vérmérsékletű, kerüli a konfliktusokat, ám a végsőkig kitart, ha a szükség megkívánja. Nehezen barátkozik, s kevesen vannak azok, kit igazán magához közel enged. Korábban nagy veszteség érte, s nem szeretné ugyanazt a fájdalmat ismételten átélni, mit fiatal gyermekként volt kénytelen. Ha viszont megkedvel valakit, s annak sikerül akárcsak egy szegletet is kisajátítani magának Maxim lelkében-szívében, egy megbízható, hű társat kap, kire mindenben számíthat a végsőkig.

Élettörténet: Származása miatt nem volt nyugodt gyermekkora. Se rokonai, se barátai nem voltak a félvérnek, korcsnak, fattyúnak. S ki tudja még háta mögött minek nevezték Maximot? Eleinte természetesen bántotta a dolog, hisz szeretett volna ő is együtt focizni a többiekkel, fogócskázni, tűzlabda kidobösozni, később beletörődve magányossá vált. Azt kívánta olykor-olykor, bár nyelné el a pokol mind ahányat. Szakadna rájuk az ég, vagy bármi történjék már, csak ennek legyen vége. Nem biztos, hogy az ő imái hallgatattak meg, vagy sem, de tízéves volt, mikor bekövetkezett a Nagy Kataklizma. Országok tűntek le a térképekről, hegyek váltak a földdel egyenlővé, a civilizáció szinte megszűnt létezni pillanatok alatt. Magyarázatot nem talált senki sem, ahogy arra sem igazán találtak atyja törzsének néhány tagja, hogy ők miért élték túl. A gyerekek közül csak Maxim maradt életben, s alig egy tucat felnőtt, kik a felszínen az emberek között éltek addig. A gyereket, noha korábban maguk is kiközösítették, maguk mellé vették, s velük indultak az Újvilágot felfedezni. Semmi sem volt ugyanaz, mint rég. Nemcsak hogy a városok eltűntek, de a korábban ismert tájak is megváltoztak. Az állatvilág teljes egészében átalakult nagyon csekély kivétellel. Olyanná vált a Föld, mintha csak egy másik dimenzióba csöppent volt a túlélők kis csoportjai. Útjuk során nem egy veszedelmet kellett túlélniük, kalandjaik mind inkább összekovácsolták a kis csapatot, mely azonban nem hogy szaporodott volna, lemorzsolódott folyamatosan. A mágia, mely eddig létük alapja volt, meggyengült az új közegben. A természet egyensúlya felborult, az erőviszonyok átrendeződtek. A kompánia ugyan találkozott más közösségekkel, sehol sem telepedett meg, folyamatosan vándorolt. A démonoknak démonok között a helyük, de rajtuk kívül nem leltek rá más csoportra fajukból. A lemorzsolódás folyamatos volt, Maxim lelke is fizikai adottságaival párhuzamosan fejlődött, s keményedett meg ennek okán. A vándorlás 18. évére Maxim egyedül maradt, miután egy kétfejű hegyi oroszlán végzett két utolsó társával is. Maxim pedig vele végzett. Sörényéből kesztyűi prémesedtek. Társai emlékére viseli. Az utolsó telepnél, hol megállt hallott egy közeli hegyvidékről, ahol találhat magához hasonlatos, nem teljesen emberi túlélőket. Talán ott helyet találhat magának – e gondolattal lelkében folytatta útját, hol nem is sejthette még, miféle kalandok várnak is rá még, mielőtt otthonának nevethetné azt.

Hobby: Régi világból megmaradt tárgyak gyűjtögetése(használhatatlan mobil, rendszámtábla, számológép, baseball labda stb. )

Foglalkozás: Nincs

Extrák: Nincs

Képinfo: Nem saját - X-seven (http://x-seven.deviantart.com/art/hunter-21199509)

Engedélyezve: 2015. 11. 23.

Módosítva: 2015. 11. 22. 23:38:11
Módosította: Syrus Sirenac

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).