Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Mac Downley
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 24

Külső leírás: Nyomozó, a törvény embere, de még elegánsan felöltözve sem illik bele a jómódú angolok köreibe. Állandó borostája, szemöldökének határozott íve, s arcának makacs kifejezése tehet róla, hogy gyakran nézik bajkeverőnek. Vonásai valami megmagyarázhatatlanul vonzó karakter hordoznak magukban, ami minden szempárt a tulajdonosára vonz, ha az belép egy terembe. S ha mind emellé még mosolyogni is hajlandó, szépen ívelt ajkainak egyetlen rándulásától elpirulnak a hölgyek. Mélyen ülő sötétbarna szemei mindig figyelmes alapossággal mérik fel a környezetét, egyetlen részletet sem tévesztve el. Haja a szeméhez hasonló sötétbarna, enyhén hullámos tincsei a homlokába göndörödnek, de őt ez nem zavarja. Eddig pályafutása során, két lőtt sebet szerzett be az egyik vállába, pár éve pedig késsel megszúrták, s ezeknek a nyomait magán viseli. Az öltözete mindig egyszerű, férfias, de jó minőségű darabokból áll. Ékszert nem hord, mindössze egy ezüst zsebórát tart magánál, ami családi örökség.

Jellem: A munkáját mindig komolyan veszi, szinte ennek él. Sok mindent látott már, borzalmasakat és olyasmiket is, amit az egyszerű emberek elképzelni sem tudnak. Ha rosszkedve van, jellemző rá a szarkazmus és isten óvja azokat a szerencsétleneket, akik ilyenkor belekötnek, mert egyetlen megjegyzés mellet sem tud csöndben elmenni. Nem a hidegvéréről híres, egy jó kis verekedésben bármikor benne van. Akkor sincs azonban bajban, ha bonyolultabb ügyeket kell megoldania. Éles eszével gyakran von le következtetéseket, amik szinte mind hibátlanul beigazolódnak. Magabiztos és rendkívül fondorlatos tud lenni, ha akar. Csak ritkán vesz ki szabadnapot. Nyomozótársai a barátai is egyben és feltétlenül megbízik bennük. Sok embert ismer a városban, a legtöbbel igen jó kapcsolata van. Hölgy ismerőse már annál kevesebb akad, nem híve a románcoknak, a szajhákat sem kedveli különösebben, pedig nem okozna neki gondot társaságot szerezni még az előkelő körökből sem, ha modora kevésbé lenne nyers és szókimondó.

Élettörténet: Londonban született, a város így már kisgyerek korában a vérébe ivódott és edzett olyan férfivá, amilyenné mostanra vált. Jómódban éltek, bár nem volt semmilyen rangjuk, vagy címük, sosem volt gondjuk semmire. A szülei épp az üzletüket zárták éjjel, mikor egy rablóbanda támadt rájuk. A fosztogatás során mindketten életüket veszítették, így ketten maradtak a nővérével. A nagynénjük vette magához őket, akinek a férje nyomozó volt. Ő tanította meg Macet arra, amit ma tud. Tisztességes, erős férfi vált belőle, a nővére Emily már férjhez ment és családja van, őket gyakran látogatja és mindig visz ajándékot a kicsiknek. Olyannyira a munkájának él, hogy eszében sincs megnősülni, nem tudná elképzelni, hogy feladja a hivatását, emellett pedig nem tudna elég időt szánni egy asszonyra.

Hobby: kedveli az irodalmat, a céltalan sétákat, ha nincs más dolga, lételeme a kutatás, az ismeretlen feltárása

Foglalkozás: nyomozó, alkalmanként különleges megbízásokat is vállal

Extrák: Mac nem egy átlagos nyomozó. A város ügyei mellett az okkultizmus kutatásával is foglalkozik, ennélfogva sok olyan megbízással keresik meg különböző körökből, amelyben a természetfölötti is szerepet játszik, vagy éppen az felelős érte. Soha semmit nem utasít vissza addig, míg alaposan utána nem járt. ***Nagyon jól lő és mesterien bánik a késsel.***A „Mac” név, a Macbeth rövidítése, de ezt nem használja. A szülei rajongtak Shakespeare műveiért, ő azonban már nem kedveli ennyire.*** Oscar Wilde: Dorian Gray történetéhez készült kitalált karakter(19.század eleje)***Foglalt.

Képinfo: A kép nem saját alkotás, csupán illusztrációul szolgál. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 13.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 06:37:15
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).