Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Rivaille Ackermann(Levi)
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: L.A.

Kor: 34

Külső leírás: Levi nem a magasságáról híres,a maga kis 160 centijével,súlya 65 kg. Fizikailag lekörözi a többi kadétot.Szuper gyorsasága és kiváló reflexeinek hála erősebb mindenkinél.Na jó azért ne túlozzunk vannak páran akik meghaladják az ő szintjét.Bőre hófehér,szemei alatt sötét karikák rajzolódnak,míg íriszei acélkék villámokat szórnak.Hajviselete "kicsit" szokatlan,szénfeketén,hajtincsei szemébe lógva,hátulról felnyírva szereti hordani.Öltözködése egy úriemberhez méltó,mindig odafigyel magára.Tekintete vagy inkább arckifejezése általában leírhatatlanúl ijesztő de meg is tud enyhülni,hogyha olyan a szituáció.

Jellem: Nem a szép beszéd hívője,előszeretettel használja a káromkodást megörökítő édes szavakat.Beosztottjait nagyon ritkán szólítja a nevükön így mindig csak "kölyök" vagy esetleg "szaros" beceneveket applikálja.A romantika,a mézes-mázosság nem az ő stílusa leginkább kemény mint a szikla.Érzéseit sohasem mutatja ki idegenek előtt csak azoknak a szerencséseknek adatik meg az alkalom,hogy láthassák mosolyogni akikbe óriási bizalmat fektet.Hatalmas tisztaság mániás egy porszemet sem hagy életben,hogyha tisztításról van szó.Szigorú típus,robusztus elvárásai vannak magával-és másokkal szemben is.Az engedelmesség,visszahúzódás semmiképp sem volt az erőssége egyedül a nála magasabb rangúnak adja be a derekát.

Élettörténet: Rivaille a földalatti városban született december 25-én.Édesanyja,Kuchel,édesapját nem ismerte.Mikor kicsi volt édesanyja hamar elköltözött a másvilágra mivel nagyon betegeskedett.Napokon át ott ült szülője ágya mellett míg nevelője Kenny Ackermann rá nem talált.Ő "nevelte fel" egy darabig s abban a pár évben Levi kemény kiképzést kapott Kenny-től,hogy megtudja magát védeni és túl élje itt ebben a patkány lyukban.Valamilyen oknál fogva nevelőapja hirtelen magára hagyja szerencsétlent s egyedül kell tovább élnie. miután Levi elérte a 20 éves kort egy kisebb maffia vezetője lett.Legjobb barátja,Farlan,aki mindenben támogatta barátját és ő hívatlan vendéget kaptak egy Isabel nevű kölyköt.A lányt "megmentik" üldözői elől majd kisvártatva ő is a maffia tagja lesz.Egy napon viszont a Felderítő Egység elfogja Rivaille-ékat azzal a bűnnel,hogy rengeteg lopással vádolják őket.Egy ajánlatot kaptak,hogy vagy csatlakoznak A Felderitősökhöz vagy pedig kivégzik őket. Levinak nem volt más választása,nagy nehezen elfogadta Erwin ajánlatát. Egy kis idő elteltével bevetést kapnak,hogy menjenek a szokásos Felderítő útjukra.A küldetés sikertelenül végződött s Levi a legjobb barátait is elvesztette. napjainkban is az Egységhez tartozik,most már Hadnagyként.

Hobby: Fekete tea ivása,takarítás

Foglalkozás: Hadnagy,Titánok ölése

Extrák: Imádja a fekete teát emellett gyűjti a fekete tea leveleket is.Az egyik vágya,hogy egy saját tea boltot nyisson ,de pssszt ne mondd el senkinek! Kedvenc állata a ló,kedvenc színe pedig a fekete.A köznép a "Emberiség legerősebb katonája"-ént tartja számon.Az úgynevezett Attack on Titan(AOT) vagy japán néven is ismert Shingeki No Kyojin(SNK) animében találkozhatunk drága hadnagyunkkal.

Képinfo: A képet Pinteresten találtam,nem az enyém! ()

Engedélyezve: 2019. 02. 17.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).