Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Han Maya
Kategória: Yuri
Feltöltő: Andro

Kor: 21

Külső leírás: Hatalmas, égszínkék szemei azok, amelyek elsőre azonnal magukkal ragadják az embert, olyan tisztán és ártatlanul csillognak. Haja hosszú, csokoládébarna - bár eredetileg fekete volt, de befestette - és lágy hullámokban omlik alá a hátán. Arca gyönyörű, orra pisze, rózsaszín ajkai csókra csábítják az embert. Bőre puha, mint a hamvas barack, de sok gondot is fordít rá, hogy tökéletesen nézzen ki. Termete apró, alkata formás, pont ott domborodik, ahol kell. Kedveli a divatos, igazi csajos ruhákat, így szinte csak ilyenekben látni. Egyszerűen egy olyan megkapó látvány, aki mellett nem lehet csak úgy elsétálni, hogy észre sem veszed.

Jellem: Maya kedves, ártalmatlan személy, de közel sem olyan naiv, mint az ember hinné róla. Megvan a magához való esze, amit előszeretettel használ. Alapjáraton nagyon barátságos, de nem fél odamondani annak, aki esetleg megpróbálna nem tisztességes szándékkal közeledni hozzá. A látszat ellenére ki tudja ereszteni a hangját, bátor és önálló lány, aki egyedül is megállja a helyét a világban. Ezen kívül jószívű és segítőkész, könnyen köt barátságokat, hiszen jó a beszélőkéje és jó a humora is. Ő az a fajta, aki a jég hátán is megél, és minden helyzetben feltalálja magát.

Élettörténet: Középosztálybeli családban született Pekingben. Apja egy nagy cégnél dolgozik osztályvezetőként, így elég szép életet tud biztosítani a feleségének és egyetlen lányának. Maya anyja háztartásbeli, aki legfőbb feladatának a gyereknevelést és a háztartás vezetését érzi. Maya gyerekként is kedves és jószívű volt, az általános iskolában még szerény is. Ám a középiskolában már kinyílt a kis szája, ahol egyre hangosabb lett, de sosem kevert sok zűrt. Osztályelnök volt, akinek a szavára elég sokat adtak az osztálytársai. Mindig is érdekelte a divat, de nem akart otthon tanulni, inkább külföldre vágyott. Szülei végül hosszas huzavona után beadták a derekukat, hogy lányuk egy jónevű, new yorki divatiskolában tanuljon. Maya repdesett a boldogságtól, amikor megérkezett a papír, miszerint felvételt nyert az egyetemre. Az egyetemen hamar barátságokat kötött, hiszen ezzel sosem volt gondja. Első kapcsolata a középiskolában volt tizenöt évesen, ekkor jött rá, hogy őt a fiúk teljes mértékben hidegen hagyják. Azóta volt egy-két futó kapcsolata, de az igazit még nem találta meg. Az az álma, hogy egy nap elismert divattervező legyen.

Hobby: shoppingolás, zenehallgatás, bulizás

Foglalkozás: egyetemista

Extrák: ***Kiválóan beszél angolul, hiszen erre szüksége van***Sosem volt még három hónapnál hosszabb kapcsolata, de már nagyon vár az igazira***Szülei tudják, hogy a lányok érdeklik, és bár nem igazán tetszik nekik, de nagy nehezen elfogadták a dolgot***Imádja az édességet, a reggeli kávéja nélkül pedig teljességgel használhatatlan***Egy kis lakásban él egyedül***Ösztöndíjas, így nem kell dolgoznia sem iskola mellett***Az első kapcsolata egy fiúval volt, de az egész nem tartott két hétnél tovább***A szüzességét tizennyolc évesen vesztette el az akkori barátnőjével***Nagyon szereti az aranyos dolgokat***Szeretne egy macskát, de sajnos az albérletében nem tarthat állatot***

Képinfo: A kép nem saját alkotás, a karakterhez vettem kölcsön, nem tudom ki alkotta ()

Engedélyezve: 2020. 08. 08.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).