Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Jaken Honoma
Kategória: Hentai
Feltöltő: Levi-sama

Kor: 17

Külső leírás: átlagos magasságú, kb. 170-175 cm. Haja gesztenyebarna és a válláig ér, annyira dús hogy megzabolázhatatlan. Hiába köti copfba vagy tűzi fel, nagyon könnyen szétbomlik. Szemei akár két élettel teli jégkristály. Hűvös és mégis élénken csillogó tekintetével mindenen keresztüllát, az emberek lelkének legmélyéig képes fürkészni vele. Nőies ajkai teszik teljessé a képet. Alakja vékony, mégis izmos, hála a sportnak amit aktívan űz.

Jellem: ő az a típus, akit lehetetlen kiismerni. Kiszámíthatatlan, soha nem tudod mit gondol, és ha mond neked valamit, el kell gondolkoznod arról, hogy azért mondja mert valóban így gondolja, vagy éppen csak szarkazmus? Hűvös és távolságtartó, csak kevesen részesülhetnek abban a megtiszteltetésben, hogy szóba áll velük. Rendkívül intelligens, az iskola zsenije, és büszke rá. Szeret játszadozni az emberekkel, mások érzelmeivel, és elszórakoztatja a szenvedésük. Végtelenül önző fiú, már-már gonosz. Igazi domináns személyiség. A modora simulékony és finom, mindig választékosan és ízlésesen fejezi ki magát, így csak akkor veszi észre az áldozata, hogy milyen is ő, amikor már a csapdájában vergődik.

Élettörténet: piszok gazdag a családja. Apja meghalt, anyja haldoklik, nincs senki más aki törődne vele, ha szüksége lenne rá, de nincs is szüksége senkire. Jaken csak saját magát szereti. Unalmas és egyhangú életét kitölti a tanulás, a sok magánóra és a vizsgákra bejárás. Hogy mivel dobja fel szürke hétköznapjait? Játszik. Másokkal. Elhiteti lányokkal, hogy viszonozza az érzéseiket, majd a lehető legfájdalmasabb módon bántja meg őket. Jót nevetve távozik aztán a színről. Egyetlen vágya, hogy találjon magának egy olyan személyt, aki képes rá elemi erővel hatni. Aki letaglózza, lehengerli, és kitölti benne maradéktalanul az űrt. Amíg őt nem találja meg, ő teszi ezt másokkal. Letaglózza, lehengerli, elcsábítja az embereket, hogy aztán kegyetlen kis játékaival elszórakoztassa magát.

Hobby: szex, olvasás, hosszú séták az éjszakában.

Foglalkozás: középiskolás

Extrák: Vigyázat! Gonosz. Szadista dolgok sem állnak távol tőle.

Engedélyezve: 2010. 02. 02.

Módosítva: 2011. 11. 15. 19:58:55
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).