Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Atamagaokashii Shun
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Hiyahiya

Kor: 20

Külső leírás: Közép magas, karcsú, vékony, kecses testalkattal megáldott fiú. Aranyszőke rakoncátlan tincsei, lágyan keretezik csinos arcát, melyből a tiszta kék éghez hasonlatos szemei drágakőként csillannak meg, világítanak nap barnította bőrén. Egész lényéből árad a vidámság, ugyan akkor valami gyermeki báj, akivel bárkit meg tud nyerni ha akar.

Jellem: nagyon vidám, kedves, hiperaktív fiú, szüntelenül mindennek a pozitív oldalát nézi, még ha kissé nehéz is a felfogása. Állandóan vigyorog, elszánt, céljaiért küzd ha kell vérmesen, barátait imádja, nekik szenteli minden idejét. Kissé ügyetlen fiú, abban is elbotlik, ami három méterre van tőle. Nem mindig veszi észre, ha valakinek tetszik, legtöbbször félre érti mások közeledését. Szeret viccelődni, nagyon mulatságos fiú, gyermeteg, ártatlan, akár a ma született bárány. Könnyen barátkozik, közvetlen, hamar a bizalmába fogad bárkit. Imádja az édességet, úgy védi mintha az élete lenne, állandó jelmondata megszerzett édességére hogy: AZ ENYÉM!!!! Szereti az állatokat, van is egy közel 13 kilós macskája, akit Shironak hívnak.

Élettörténet: egyszerű családba született, de szülei mindent megadtak neki, amit csak tudtak, annak ellenére, hogy néha szűkösen kellett kihúzniuk. Mindig is nagy vágya volt, hogy egyszer híres zenész lehessen, ezét tanult meg gitározni és énekelni. Tehetségesnek bizonyult, így egy zeneművészeti egyetemre jelentkezett. Alapított egy kis bandát, akikkel azóta is lelkesen zenélgetnek, s remélik, hogy egyszer valaki elfedezi őket. Imád szabadideében zenét, dalszövegeket írni, ugyan akkor kedvenc hobbyját, az alvást űzni.

Hobby: éneklés, gitározás, olvasás, alvás, édesség majszolása, s macskája kényeztetése.

Foglalkozás: tanuló, zenész

Extrák: -

Engedélyezve: 2009. 05. 31.

Módosítva: 2009. 11. 10. 14:17:07
Módosította: Hiyahiya

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).