Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Takuma Ayumu
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 20

Külső leírás: 175cm magas, hosszú sötétbarna hajú, vékony, de nem szálkás testalkatú. Sötétkék szeme általában könnyen olvasható, érzéki. Hibátlan bőre van és szépen ívelt szemöldöke. Szeret elegánsan öltözni, főleg a koncertekre. Haját általában kiengedve hordja, néha van csak összefogva. Karcsú kis teste sokakat elcsábít.

Jellem: Szerény művészlélek, nagyon tehetséges hegedűművész. Kedves, ártatlan, művelt, jószívű. Kissé naiv, de értelmes. Szeret fitt lenni, ezért néha néha sportol, de általában csak fut reggelente. Foglalkozik a külsejével, mert szereti ha nem csak zenéje miatt dicsérik. A jó megjelenés is a mottói köz tartozik. Ha Ayumu belelendül a hegedülésbe, akkor azt szenvedélyesen teszi, és nehezen lehet leállítani.

Élettörténet: Szegény, de mégis boldog környezetben nőtt fel, egykeként. Mindig is szeretett volna testvért, de szülei sajnos úgymond nem engedhették meg. Tíz éves korában derült ki, hogy nagy tehetsége van a zenéhez, több hangszeren is szeret és tud játszani, de a hegedű a kedvence mindközül. Nagyszülők és ösztöndíjak egyesítésével sikerült végül bekerülnie a zeneművészeti főiskolára, ahol rögtön felfigyeltek rá, és sokat foglalkoztak vele, így most másod éves korára már nagyon sok opera és színházi koncertre őt hívják elsőként. Jelenleg egyedül él, mert megkeres annyit, hogy bérelhessen lakást, és ne legyen szülei terhére, valamint őket is segíti néha.

Hobby: Igazából csak a zenének él, de e mellett néha fut reggelente. Szeret olvasni, kalandos és romantikus regényeket, bár erre csak ritkán van lehetősége, mert minden idejében gyakorol. Néhány barátjával néha elmegy szórakozni, de csak szolidan.

Foglalkozás: tanuló, zenész

Extrák: -

Engedélyezve: 2009. 05. 31.

Módosítva: 2018. 05. 09. 22:22:35
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).