Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kurai Hideaki (Hide)
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Darky

Kor: 25

Külső leírás: 190 cm magas, szemüveges, kékesfekete hajú, lehengerlően elegáns férfi. Szemei felemásak, az egyik barna, a másik kék, de ezt gyakran korrigálja kontaklencsével, hogy ne legyen olyan feltűnő. Legtöbbször egyenruhát visel, a civil viseletben a kényelmes, mégis elengáns rudarabokat kedveli. Öltönykabát, nyitott inggel, nyakkendő nélkül, esetleg hosszú ujjú felső, mindezekből főleg a sötét színek jönnek be neki. Az egyenruhájához gyakran visel valamilyen fegyvert, otthon egész gyűjteményre való van neki.

Jellem: Rendkívül domináns, mindenkit elnyomó személyiség, de hát ezt a munkája meg is követeli tőle. Kívülről hűvös, nyugodtnak tűnhet - már amennyire egy alvó vulkán is nyugodtnak mondható. ^ ^ Minden adandó alkalmat megragad ha arról van szó, és előszerettel csábít el akárkit, akit megtetszik neki. Nemcsak szeret irányítani, de nem is tűri el hogy valaki ellent mondjon neki. Vallató és „rábeszélő” képessége messzeföldön híres, lehetetlen zavarba hozni. Személyisége rendkívül sokrétű, ha olyanja van kedves, máskor makacs és flegma, megint máskor határozott és segítőkész. Néha előbújik belőle a kedves, gondoskodó énje, de ezt igyekszik titkolni. (a cicáját is titkolja).

Élettörténet: Nehéz gyermekkora ellenére hatalmasat ugrott a társadalmi ranglétrán és mostmár mondhatjuk hogy az igazi elit tagja. A szülei 8 éves korában elváltak, testvére nem volt, ő pedig részeges anyja mellett maradt, aki rendszeresen bántalmazta. Ekkor döntötte el, hogy ha felnő rendőr lesz, és ekkor ábrándult ki végleg a nőkből. 17 éves korára az egyetlen olyan élő rokona is meghalt akit szeretett -a nagyapja, aki szintén rendőr volt, és egy lövöldözésben vesztette életét - és így ő egyedül maradt a világban. Ez azonban nem törölte el azt a vágyát, hogy egyszer nagyon is magas hatalmi pozicíót töltsön majd be. A sors fintora talán, hogy egy olyan gyerekből, akit csak folyton csak elnyomtak egy ilyen erős jellemű, akaratos és domináns „hím” lett. Jelenleg még mindig egyedül él, egy hatalmas házban, és egyetlen társa egy hófehér kóbor cica, akit pár hónapja vett magához, mert megsajnálta az utcára kitett szerencsétlen állatot.

Hobby: fegyvermániás, mesterszinten kendózik és kung-fu-zik és még jó néhány harcművészetben jártas, és gyakorolja is. Szívesen és gyakran jár edzőtermekbe. Egy igazi hacker.

Foglalkozás: rendőrfőnök

Extrák: Hideg és komoly arca ellenére legbelül egy igazi „perverz”. Leginkább az olyan fiúk jönnek be neki, akik kéretik magukat, egyszóval a nehezen kaphatóak. Nem szereti a könnyű zsákmányt. Ha viszont valaki felkeltette az érdeklődését, akkor azt megszerzi, kerül amibe kerül. Elsődleges fegyvere a szexuális zaklatás, amivel előszerettel él is, ha kiszemelt áldozata nagyon kéreti magát. Hihetetlenül mély hangja van, olyan már-már gyomorremegtető. :) Imádja trandícionális japán ételeket, a klasszikus zenét, és a luxust, a kényelmet, hihetetlenül nagy tearajongó, abból bármi jöhet neki, kedveli a különleges ízeket, a finom fűszeres aromákat, illatokat. Nagy gyengéi a hosszú hajú, lányos arcú fiúk. Előneve, a Kurai, -amit anyai nagyapja után vett fel, akit mindennél jobban szeretett - sötétet jelent, ami sokak szerint remekül tükrözi a kinézetét és a jellemét is.

Engedélyezve: 2010. 07. 12.
2010. 07. 12.

Módosítva: 2011. 12. 07. 08:07:45
Módosította: Darky

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).