Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ryoichi Makoto
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 32

Külső leírás: Markáns megjelenésű, sármos férfi. Mindig elegánsan öltözködik, ahogy munkája is megkívánja. Ében haja mindig rendezett, néhány tincs mégis a szemébe hullik. Világosbarna szemei vannak, de lágyságának ellenére, egy gyilkos pillantással bárkit megrémiszt. Tud félelmetes lenni, és ha eszközként tudja használni, akkor pici kedvesség sem akadály. Hosszú, művészinek nevezhető karcsú ujjai vannak. Gyakran jár kondizni, ezért teste is kidolgozott. Szereti a feketét. Szemüvegét csak néha hordja, inkább olvasásnál használja, vagy esetleg filmnézésnél, ennek ellenére nagyon jól áll neki. Van egy különleges kisugárzása, ami nagyon vonzóvá teszi.

Jellem: Erős, magabiztos, mindig két lábban a földön jár. Erőszakos, ha kell bármi áron megszerzi azt, amit akar. Munkájában kiváló, még nem volt vesztett ügye, igaz ez annak is köszönhető, hogy jó az előre látó képessége, és meg tudja ítélni, hogy mi/ki menthető-e vagy sem, és csak azt vállalja, viszont szereti a kihívásokat is. Intelligens, illedelmes, és mindig megválogatja a szavait. Nehéz kihozni a sodrából, mindig higgadtan gondol végig mindent, de ő is emberből van, így neki is vannak bizonyos határai. Nem szereti a komoly kapcsolatokat, mert szerinte semmi értelme, felesleges pénzkidobás. Soha nem volt még szerelmes, és úgy érzi, hogy nem is akar az lenni.

Élettörténet: Jól menő és híres családban nőtt fel, apja és nagyapja is kiváló ügyvédek, és így a nyomdokaikba lépett. Jelenleg Apja cégénél dolgozik, aminek a vezetését hamarosan át fogja venni. Elismerik, és elfogadják munkatársai nem azért mert a „főnök” fia, hanem mert tényleg kitűnő munkát végez mindig. Híres-hírhedt ügyvéd, rengeteg felkérése van. Egyedül él egy nagy és modern lakásban.

Hobby: Minden féle zenét szeret, komolyat és könnyűt is. Ha pihenni akar, egy jó pohár bor mellett nézi a csodás panorámát, fotelében ülve, nehezebb napokon ugyan ezt teszi whiskyvel. Ha „éhségét” vágyik csillapítani, lenéz esténként egy-egy szórakoz

Foglalkozás: ügyvéd

Extrák: -

Engedélyezve: 2009. 07. 07.

Módosítva: 2010. 02. 24. 00:45:25
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).