Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Brad Delgado
Kategória: Fantasy
Feltöltő: timcsiikee

Kor: külsőleg 30 körül, valójában pár száz

Külső leírás: magas, és robosztus alak, akár csak minden likantróp. Félhosszú barna haja keretezi markáns, határozott vonalú, férfias arcát. Egyik szeme örvénylően kék, a másikat szemfedővel takarja el, mert egy nagy seb húzódik rajta, és az a szeme sárga – ezt nem szereti mutogatni. Arcán mindig rövidre vágott körszakáll ékeskedik, ezzel sokkal vadabbá téve külsejét. Nagyon izmos, kidolgozott teste van, mellkasán rövid szőrök göndörödnek, ezt viszont előszeretettel mutogatja, ahogy egész testét. Otthonában általában csak egy szál bundában járkál, ami alatt semmi ruha nincs. Szereti az arany ékszereket, ezért hord egy vastag karikagyűrűt bal középső ujján, valamint sok tárgy az otthonában aranyból készült, vagy aranyozott. Arca mindig komoly, és ha el is mosolyodik, abból süt a keménység, a kegyetlenség és a fagyosság.

Jellem: Nem erőssége a kedvesség. Amit akar, azt meg kap, persze igényei is korlátozottak. Eszes, ezért tudja hol a határ, és ezért is ilyen „szabad lélek”. Saját kicsi birodalma van, ami egy kisebb kastélynak felel meg, ebben lakik pár hozzá menekült likantróp, de azokat is inkább szolgáknak használja, minthogy segítsen rajtuk. Szereti ha kiszolgálják, bár az egyedüllét is fontos számára, nem szereti, ha folyton a nyomában vannak. Szeret vért inni, ami miatt sokan néha félvámpírnak hiszik, de ez valójában nem igaz, csak pohárból iszogat.

Élettörténet: Sok-sok éve, amikor apjával vadászni volt, megtámadta őket több vérfarkas. Volt közülük pár akit meg tudtak ölni, de túl sokan voltak, rossz helyre keveredtek. Csak azért élte túl, mert az ott élő klán királya ezt parancsolta a lényeknek. Csak pár napig tartózkodott annál a klánnál, majd elszökött, és első átalakulásán egyedül esett túl, de erős testfelépítése miatt túlélte. A város vámpírura fogadta be egy időre, de nem nézte jó szemmel, amikor nem a neki megfelelő módon bánt a szolgálókkal. Elküldte egy kisebb kastélyba, ahol saját életet élhet függetlenül, cserébe az oldalára kell állnia, „ha arra kerül sor”.

Hobby: Vadászat, általában saját maga ejti vacsoráját is. Szex, olykor szadista hajlamainak kiélése. Bántalmazni a rosszul dolgozó szolgálókat. Gyengéje a finom fiúcskák.

Foglalkozás: Egy kastély ura

Extrák: Ereje már-már egy alfahímével vetekszik.

Engedélyezve: 2010. 06. 07.

Módosítva: 2010. 06. 07. 22:31:14
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).