Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hikaru
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Lureka

Kor: 22 (kinézetre, igazából majdnem 200 éves)

Külső leírás: Rövid rakoncátlan tincsek keretezik finom vonású, mégis férfias arcát. Fehér tincsei közül, barátságos csillognak fűzöld szemei. Nem túl magas, de nem panaszkodhat férfi társaival szemben. Arányosan kidolgozott testét általában fehér ruhák mögé rejti.

Jellem: Nagyon kedves, és szinte mindenkivel barátságos. Persze nem esik túlzásba a bizalom terén, de ha szükség van rá, akkor szívesen segít. Hatalmas türelme van és imád mosolyogni. Viszont ha megbántják, akkor nagyon nehéz kibékíteni. Ritkán dühös - kivéve ha valakit bántanak, azt nem bírja elviselni, ilyenkor jobb esetben durcás, rosszabb esetben nagyon felkapja a vizet - , mivel nehéz kihúzni nála a gyufát, de akkor nagyon goromba tud lenni. Mindennél jobban szereti a macskákat. Úgy gondolja, ők a legkedvesebb a szeretetre méltóbb lények a világon. Házában is minimum 6 cicus veszi körül, akikkel imád játszani. Bár ehhez hozzá járul, hogy szörnyetege egy párduc.

Élettörténet: Még kisfiú apja elvitte az akkori király várba és apródnak adta a fiát avval a reménnyel, hogy ott jobb sorsa lesz mint náluk. Mivel a családja egy átlagos kisparaszti család volt, ezért szülei tudták nem biztos, hogy mindent megadhatnak egyetlen gyermeküknek. Viszont a katonák nem szerették, mert túl játékos volt és nem tudta megkeményíteni a szívét, ha parancsot kapott, hogy bántson egy ártatlan. De nem maradt sokáig a királynál. Pár hónap múlva egy támadást érte, az éppen erdőben állomásozó csapatott aminek ő is tagja volt. Az alakváltók senkit se kíméltek. Ő is egy hajszál híján menekült meg, de sérülései súlyosak voltak. Nagy nehezen eljutott a legközelebbi faluba, de nem sokat tudtak érte tenni. Állapota napról-napra romlott és csak a szerencséje volt, hogy kihúzta a következő teliholdig ahol ő is átváltozott. A falusiak azt hitték démon szállta meg. Elkergették, és egy ideig keresték is, hogy megöljék őt. Sokáig magányosan élt és sokan kihasználták, ezért nehezen bízik meg másokban. Egyedül szerezte meg mindent amije van bár sokat szenvedett érte. Most egy öreg házban él cicáival.

Hobby: olvasás, cicáival való játék, sétálgatás

Foglalkozás: számítástechnikai cégnél programozó és tervező

Extrák: alakváltó, ha átváltozik gyönyörű hópárduc lesz belőle, fehér selymes szőre közül szemei kéken csillognak és étvágya csökkentése után nagyon játékos** bármikor át tud változni, hogy megvédje magát vagy másokat, de utána kicsit fáradt lesz**sose szerette igazán az alakváltó létet, mivel bántania kell másokat, hogy életben maradjon**mindkét nemhez egyaránt vonzódik, bár talán a férfiakat kicsi jobban kedveli

Engedélyezve: 2010. 06. 25.
2010. 06. 28.

Módosítva: 2010. 06. 28. 15:58:34
Módosította: Lureka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).