Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Baiko
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Mora

Kor: 20 (nem tudni meddig él)

Külső leírás: Vörös, rakoncátlan tincseit, képtelen megzabolázni, gyakran kell félresöpörnie, vidáman csillogó, ezüstszín szemei elől. Nem tartozik a nagyon magasak közé, szívesen nőne még pár centit. Szereti a vagány, fekete ruhákat és elengedhetetlen tartozéka, a nyakában lógó, nonfiguratív medál. Egyetlen emléke édesanyjától.

Jellem: Igazán gyerekes, makacs jellem, nehéz rávenni, hogy komolyan viselkedjen. Ugyan akkor, kedvessége mögött van egy vadabb, önfejűbb oldala, amit viszont könnyű kiprovokálni. Nem szereti az erőszakot, de megtudja magát védeni, ha szükségesnek érzi, másokat is. Szeret barátkozni, de ravasz, nem tudni mikor gondolja komolyan amit mond, mikor nem. Nem szereti ha korlátozzák, ha meg kell felelnie másoknak.

Élettörténet: Apja rókadémon, az édesanyja ember volt, aki belehalt a szülésbe. Apja nem nevelhette, félt, hogy fajtája nem fogadná el, megölné a kicsit félvérsége miatt, így nevelőszülőket keresett neki. Egy harcművészetekkel foglalkozó házaspárnál hagyta, akik sajátjukként, szeretettel nevelték fel. Akkor se akadtak ki különösebben, mikor 6 éves korában, először átváltozott. Mikor pedig betöltötte a 18-at, igazi apja is meglátogatta, és elmondta az igazat. Baiko pedig elhatározta, hogy elfogadtatja magát a többi démonnal. Egyenlőre még nem tett lépéseket ez ügyben, de mint mondja: Ami késik, nem múlik.

Hobby: kardforgatás, kirándulás az erdőben

Foglalkozás: egyetemista

Extrák: Szeret róka alakjában, az erdőben kóricálni, és játékosan ijesztgetni a nyulakat, pedig sosem bántaná őket. Néhány démon szívesen kiiktatná, egyrészt, hogy apját bántsák, másrészt szégyenfoltnak gondolják.

Engedélyezve: 2010. 06. 27.
2010. 08. 28.

Módosítva: 2010. 08. 28. 17:46:47
Módosította: Mora

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).