Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Tousaku Kurohyou
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 38

Külső leírás: Magas termet, tiszteletre méltó megjelenéssel. Külseje mindig ápolt, rendezett. Az évek során kidolgozott izmai acélkeményen feszülnek meg ruhái alatt. Arca általában komor, szigorú, ellentmondást nem tűrő gesztusok jellemzik. Sokaknak félelmetes is első pillantásra. Ritkán mosolyog, általában csak fiára képes, rá is csak akkor, ha igazán büszke. Hátán hatalmas tetoválás ékeskedik, ami hagyományosan szinte egész testét beborítja. Vállait éri, karját nem, és különös módon mellkasán sincs, viszont fenekén, combjain végignyúlik a minta, ami egy sárkányt ábrázol, néhol halvány virág mintákkal. Jobb karja alatt egy apró ember is megjelenik, aki mintha irányítaná a sárkányt, ennek kisebb jelentősége is van. A tradicionális ruhákat kedveli, gyakran ebben jár, de ha a környezete megkívánja, öltönyt hord. Haja szintén hagyományos, hosszú, vékony szálú, egyenes tincseit egy szoros copfban fogja össze, elől pár tincs arcát keretezi, és puhán súrolja. Szemei ében feketék, sötét örvények, ami tökéletesen illik pont ilyen színű hajához. Szereti a sötét színeket.

Jellem: Céltudatos, logikus, és erős. Célkitűzéseit megfontoltan viszi véghez, mindenre van több terve is, a váratlanra számítva, és hogy megfelelő eredménnyel záruljon bármely akciója. „Szolgáival”, alattvalóival csak akkor kegyes, ha megérdemlik, ezért igazságos is. Ugyan így áll a helyzet, a büntetésekkel is. A hűségre szörnyen kiéleződött. A lojalitást tartja a legfontosabbnak családjában, valamint magát, és fiát. Tanult ember, mindenki tiszteli, és hűen követi is Őt. Ha valaki ellene szegül, vagy csak nem felel meg elvárásainak, azt könnyű szerrel öli meg, minden lelkiismeret nélkül. Olykor a kedvesség sem áll távol tőle, de csak egy bizonyos fokig, ami annyit tesz, hogy türelmes, befogadó képes, de ezt mindig fagyos álcára mögé rejti. Kiharcolta a tiszteletet az életben, és erre a legbüszkébb egész életében.

Élettörténet: Fiatalon került családja élére. Szüleit kegyetlenül ölték meg területharcokban, de mivel már 16 évesen is jól forgott az esze, képes volt átvenni a vezetést, és kiépíteni családjának hatalmát. Akkori gyámja pályázott a yakuza vezéri címre, de mikor ezt megtudta, saját kezűleg ölte meg a családtagok előtt, ezzel is példát statuálva nekik a hűtlenségből. Alig 17 évesen nősült meg, kényszer házasság gyanánt, de amint akkori felesége megszülte egyetlen fiát, megölette. Sosem szerette a nőket, és Őt sem viselte el maga mellett, csak kényszerből, míg be nem teljesítette feladatát, hogy utódot szüljön neki. Fiával kicsi kora óta foglalkozott, taníttatta, és nevelte az életre, a saját képe szerint.

Hobby: a család tagjainak megfigyelése, ügyeinek szemmel tartása, harcművészetek, kardok gyűjtése.

Foglalkozás: Yakuza vezér

Extrák: Szereti a régi harcművészeteket, és ezekből többet Ő is rendszeresen űz. Szereti a történelem egy részét, azaz a szamurájokat és múltjukat, ezért tanulta ki a kardforgatás „mesterségét” is. Házában több helyen is találni „ősi” emléktárgyakat, ami a szamurájok korából származik. Nem gyűjtő, csak azt veszi meg, ami megtetszik neki. Finom fiúcskák terén, viszonylag válogatós. Csak azt viszi ágyba, aki igazán megtetszik neki, de akkor minden szenvedélyét arra áldozza, ami hosszú idő alatt felgyülemlik benne. Nincsenek szadista hajlami, olykor mégis fog rajta a kíváncsi csábítás, s ha ideje is telik rá, kipróbál egy-egy izgalmas „játékot” partnerein.

Engedélyezve: 2010. 06. 28.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).