Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Leo
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Levi-sama

Kor: 19

Külső leírás: 170 cm, karcsú és izmos fiú. Bőre mint a barack, ajkai érzékien duzzadtak, sűrű ébenfekete, selymes haja lágyan hullámzik arca körül. Szemei elképesztők, igazán különlegesek. Nincs a világon még egy ilyen igéző, gyönyörű szempár. Íriszei akár a folyékony ezüst, vagy higany. Csillognak, szikráznak a napfényben, kifejezők, minden érzelem, gondolat tükröződik bennük. Általában drága, elegáns és szexi ruhákat visel, tréfából nyakörvet is felcsatol, ennek okát lásd az élettörténetben.

Jellem: okos fiú. Muszáj annak lennie, ha életben akar maradni. Hangja mindig lágy és kedves, néha érzékien elmélyíti, játszadozik vele, akár egy művész. Testének minden centijét ápolja, gondozza, mert ez az életbiztosítása: a szépség. Az áldás és átok. Alapvetően rendkívül bizalmatlan, sérülékeny és zárkózott. Ezeket a tulajdonságokat mélyen elrejti magában, csak szemei fejezik ki mit érez vagy gondol, de ezzel pontosan tisztában van, így ha fél vagy dühös, kerüli mások tekintetét, akik ezt szemérmes szégyenlőségnek tudják be. Csendes, keveset beszél, csak akkor ered meg a nyelve, ha épp szórakoztatnia kell valakit, de olyankor meglepő műveltségről és tisztánlátásról árulkodnak választékos szavai. Mindig tudja mikor mit kell mondania, és remek érzékkel tapint rá mások gyengepontjára. Igazi kis túlélő, némi szarkazmussal megáldva.

Élettörténet: Európából származik. Fotómodellkedett és hostesskedett középiskolai tanulmányai közben. Egy felsőtízezres party-n szúrta ki őt Yagano, a Yagano Jakuza Klán vezére magának, aki épp üzleti úton járt ott. Nem számított semmi, egyszerűen magával vitte, és mai napig a szeretőjeként tartja. Leo, hogy túlélje, beletörődött és elfogadta új szerepét, hiszen nem tehetett mást. Megtanult táncolni, a csábítás és a szex mesterévé vált. Ha gazdája parancsolja neki, bárkit elcsábít, kielégít vagy épp az ujja köré tekeri. Néha ő a jutalom a jakuza alvezérek számára, amikor azok magasan túlteljesítik Yagano parancsát. Őérte törik magukat, és nem csak ők. Próbálták már őt elrabolni, megvásárolni, elcsábítani... De mindenki kudarcot vallott. Yagano erősen ragaszkodik kis szeretőjéhez, vigyáz rá nagyon.

Hobby: tánc, úszás, olvasás, kis szőrös állatok dédelgetése.

Foglalkozás: szerető

Extrák: -

Engedélyezve: 2010. 07. 04.

Módosítva: 2010. 07. 11. 19:14:11
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).