Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Boris Koznyov
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Levi-sama

Kor: 28

Külső leírás: 190 cm magas, izmos, széles vállú, erős testalkatú férfi. Sötétbarna, hullámos haja van, és vonzó, sármos arca, határozott arcvonásai. Nagyon hideg, világoskék szemei vannak, senki sem képes vele huzamosabb ideig tartani a szemkontaktust, mindenkiből félelmet vált ki, nem csak a szemeivel, hanem egész megjelenésével, kisugárzásával. Minden porcikájából árad a magabiztosság és a hatalom. Általában fekete ruhákat hord.

Jellem: erős akaratú, végtelenül szigorú férfi. Pontosan tudja mit akar, és azt bármi áron megszerzi. Ezért a tulajdonsága miatt vált vezetőjévé a japánban fészkelő oroszoknak. Hazájában a legmagasabb rangú vezető személyesen őt bízta meg. Kíméletlen és intelligens. Ez a párosítás emelte őt olyan magasra, ahol most van.

Élettörténet: árvaként nőtt fel, szüleit a KGB (fekete bőrkabátosok) vitték el, soha többé nem látta őket. Az utcán csavargott, és kemény gyermekkora volt. Hamar meg kellett tanulnia a túlélés-játékot. Alig 10 évesen már gyilkolt. Először egy banda feje lett, de elkapták és árvaházba került. Ott felfigyeltek különleges intelligenciájára és egy gazdag férfi fogadta örökbe: az orosz maffia egyik befolyásos vezetője. Beiskoláztatta a jogi egyetemre, és egy velejéig számító, nagyon okos, kegyetlen utódot nevelt belőle. Pályája magasan ívelt felfelé, és az a megtiszteltetés érte, hogy egy idegen országba kitelepülve vezesse és irányítsa az orosz alvilágot. Történetesen ő kapta japánt. Intelligensen és ügyesen hálózta be a helyi politikai szférát, és szövetségre lépett a japán alvilági vezérekkel is, így rendkívül jól jövedelmező üzleteket bonyolít le mind a fegyverkereskedelem, kábítószer és emberkereskedelem terén.

Hobby: kiváló harcművészetekben, és fegyverekkel is jól bánik. Szereti is ezt az elfoglaltságot űzni, mesterséges dzsungelharcokban vesz részt. Ezen kívül szívesen hallgat orosz klasszikus zenét, olvas és színházba jár. Sok pénze van, és tudja élvezni azt, túlzá

Foglalkozás:

Extrák: orosz maffiavezér

Engedélyezve: 2009. 05. 29.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).