Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 8 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Aeron
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Silvery

Kor: Emberi években számolva 29 éves, de az elf vér miatt 16-17-nek tűnik

Külső leírás: Hosszú, barna fürtjei kócosan omlanak vállára, külsejét többnyire elhanyagolja, megjelenése mégis mindig gyönyörű. Mozgása az ereiben csörgedező elf vér miatt kifinomultabb, mint az átlagos embereké, reflexei gyorsabbak, hallása, látása, szaglása is fejlettebb. Vékony, szálkás izomzatú, alacsony termetű, a csatákban inkább gyorsaságára hagyatkozik, mint erejére. Szépen ívelt, tökéletes vonalú arcát amennyire lehet, a dús hajzuhatag mögé rejti, hogy elfes vonásait leplezze. Íriszei világoskékek, mint az égbolt, néha szinte már fehérnek tűnik a gyönyörű szempár, s ha dühös, tekintetével mintha gyilkolni tudna. Fülei hegyesebbek, mint az embereké, de igaz, a különbség alig észrevehető, gyerek kora óta hosszú hajaviseletet hord, hogy eltakarja.

Jellem: Nem igazán vannak barátai, nem szeret emberek között lenni. Könnyű felidegesíteni, s ha elveszti a fejét, képes meggondolatlanul cselekedni. A legjobb barátja egy vadászkutya, ő az egyetlen, aki igazán közel áll szívéhez. Kedvenc időtöltése a vadászat, 15 éves kora óta járja az erdőket, s inkább sportként tekint rá, mint élelemszerzés céljából. Általában figyel, hogy a vadászat során ne lépjen az elfek területére, nem szeret érintkezni velük, viszont élvezi, hogy a számukra oly becses vadakat ejtheti zsákmányul. Az erdőt jobban otthonának érzi, mint a várost, talán azért, mert itt egyedül lehet, talán az elf vér hatása, hogy kötődik a természethez. Mindig nyakában hordja az egyetlen tárgyat, amit apja hátrahagyott, egy nyakláncra fűzött zöld követ, hogy emlékeztesse magát az elfek iránti gyűlöletére, s még magának se képes bevallani, hogy kötődik a tárgyhoz, és apja emlékéhez.

Élettörténet: Egy ember és egy elf gyermekeként jött világra, anyja egy jómódú polgári családban született, míg apja egy nemesi elf család leszármazottja. Gyermekkora óta gyűlöli az elfeket, apját hibáztatja anyja szomorúságáért, mert magára hagyta őt, csak játszadozott vele. Magányos gyermekkora volt, az emberek nem fogadták be, mert több volt náluk, irigyelték képességeit, különlegességét, sokszor kiközösítették már egész fiatal korában is, így hozzászokott, hogy egyedül elfoglalja magát. Ahogy egyre idősebb lett, egyre látványosabbak lettek a különbségek társai és közte, hogy lassabban öregszik, a gyorsasága, a szembetűnő szépsége, s így a kiközösítés ellenségeskedéssé alakult. Hobbijává váltak a harcművészetek, mind a vívásban, mind a lövésben felülmúl mindenkit a városban.

Hobby: Vadászat, vívás, lövés, az erdőben barangolni éjszakánként

Foglalkozás: Vadász

Extrák: Félig elf.

Engedélyezve: 2010. 08. 18.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).