Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Shikamaru Nara
Kategória: Naruto
Feltöltő: Netnori

Kor: 19

Külső leírás: 175 cm magas, izmos testalkatú. Barna haját copfban hordja- mint édesapja. Arcán méla unalom, testtartása laza, keze zsebre dugva. Miután chounin lett, megkapta a szokásos zöld mellényt, de pólóján még akkor is látszik a Nara klán jele.

Jellem: Shikamaru IQ-ja 200 feletti, habár ez első ránézésre nem tűnik fel senkinek. Másodikra sem. Harcokban taktikus, mindent elemez, és tudásához képest a legjobbat hozza ki magából. Igazi vezér, kombinációs készsége a csillagos égig ér. Mindezek mellett ő a világ lustája. Képtelen kitartani, vagy akár lelkesedni valamiért. Amolyan „ha van, jó, ha nincs, az is jó” karakter, igazi „Zéró motivációs” egyéniség. Véleménye szerint a nők bajosak. Szeretne egy ÁTLAGOS jounin lenni, aki elvesz egy ÁTLAGOS lányt, lesz egy fia, egy lánya, a lányt kiházasítja, a fiú ninja lesz, ő pedig élete végéig a felhőket nézegeti, és japán sakkot játszik majd.

Élettörténet: Családja a Nara klán egy eléggé befolyásos család Konohában. Az Ötödik Hokage nagyra tartja a Nara család orvosi szaktudását. Édesapját tiszteli, de nem érti meg, miért kellett egy olyan zajos, bajos, kellemetlen nőt feleségül vennie, mint az anyja.

Hobby: lustálkodás, japán sakk

Foglalkozás: chounin, ANBU

Extrák: Főbb technikái: az árnyékcsapda és az árnyékfolytás Thaijutsu: || Genjutdu: ||| Ninjutsu: |||| Harc közben: Először egy stratégiát dolgoz ki, melyben képes elképzelni az ellenfél elkövetkezendő 200 lépését is. A harcot, vagy meccset úgy képzeli el, mintha az egy japán sakkmeccs lenne. A győzelem nem érdekli túlságosan, egyrész azért, mert lusta, másrészt pedig jobban szereti a stratégikus küzdelmet.

Engedélyezve: 2009. 06. 01.

Módosítva: 2009. 06. 07. 16:20:48
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).