Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Hanabi Hyuuga
Kategória: Naruto
Feltöltő: evanina

Kor: 15,5

Külső leírás: 162 cm magas, karcsú, mégis nagyon nőies alkatú lány. A szemei - mint minden Hyuuga-nak - halványlilák. Telt ajkai mindig csókra hívogatnak, hosszú fekete haja a csillogóan borítja be a hátát. A ruházatát egy hátul hálós, fekete mini póló, rövid szoknya, fekete szűk nadrágszerűség és egy térdig érő csizma alkotja, valamint néhol fásli rejti el hófehér bőrét. Legtöbbször ebben a szerelésben látni, de a szbadnapjain hétköznapi ruhákba bújik. Kunoichi és Hyuuga leszármazotthoz képest sokat foglalkozik a kinézetével.

Jellem: Magabiztos, ravasz, számító gondolkodású. Szeret kacérkodni, "fitoktatni" a külsejét. A nővérével ellentétben egyátalán nem visszahúzódó. Nincs túl sok igazi barátja, de ismerőse annál több. Képességei és klánja miatt általános tisztelet övezi amit szeret kiélvezni. A legjobban azt szereti ha jól érzi magát. Mindegy hogy egy küldetésről, ebédról vagy egy könyvről van szó - ha élvezi, minden másodpercet kihasznál. Azonban a hangulatváltozásai miatt, vigyázni kell vele. Feldühíteni nagyon rossz ötlet.

Élettörténet: A Hyuuga klán főágjának a legfiatalabb leszármazottjaként látta meg a napvilágot. A nővérével, Hinata-val ellentétben ő elsőre letette e chuunin vizsgát és kivételesen jó kekkei-genkai-nak köszönhetően nagyon gyorsan fejlődik. Az apja büszkesége, leggtöbször vagy vele vagy Nejivel edz. Szeretne egyszer jounin lenni, de a a magas rangúak kötelezettségeihez nincs túl sok kedve.

Hobby: "Ártatlan" flörtök, a fiúk edzéseit nézni, gyakorolni.

Foglalkozás: Chuunin, de már a Jounin vizsgára készül.

Extrák: Erősség: Ninjutsu.

Engedélyezve: 2009. 06. 01.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).