Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 17 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Altar, Hódító Argos fia
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Levi-sama

Kor: ~70

Külső leírás: rendkívül magas, mégis karcsú és izmos. Bőre sötétszürke, szemei úgy csillognak mint a higany, térdig érő hosszú ezüstfehér haja van, mely szinte folyékony fémként hullámzik teste körül. A selymes tincsek közül néha előkandikál hegyes elf füle. Arcvonásai szebbek nem is lehetnének, akár egy művész által faragott szobor. Szabályos arcél, szép ívű ezüst szemöldök, lebilincselő tekintet, szabályos orr, határozott ajkak és áll. Mindezeket megkoronázza páncélzata, és különleges elf kardja. Lenyűgöző jelenség, a kisugárzása azonban sötét és félelmetes, amelyet alátámaszt hihetetlenül mély hangja is. Egy szavával képes felkelteni magára mindenki figyelmét, amelyre szinte semmi szükség, hiszen a külseje alapján nincs senki, aki ne figyelne fel rá. Éppen ezért bomlanak utána a nők és férfiak is, mégis tartanak tőle.

Jellem: magányos harcos. Komor, magába forduló típus. Intelligens, nagyon jó stratégiai és logikai képességei vannak. Érzelmeit mélyen magába fojtja, nem nyílik meg senkinek. Könyörtelen harcos, megbízható zsoldos. Magányos, szomorú, dühös. Kerüli a társaságot, és bár bőven akadna jelentkező, nem tart szeretőt és egy éjszakás kalandokba sem bocsátkozik. Amolyan önkéntes cölibátusban él, pedig valaha mestere volt a szerelemnek, partnerei elájultak a kéjtől karjaiban.

Élettörténet: Valaha a sötét elfek legkiválóbb harcosa volt, nemesvérű sötét elf. Azonban királya ellen fordult a legutolsó háború során, és elhagyta a sötét elfek erdejét. Senkinek nem beszél róla, mi történt akkor, csak pletykák terjednek arról, hogy szeretett valakit, de a király megölette vagy Altar hibája miatt halt meg. A szörnyű múltja elől menekülve Altar új életet kezdett, zsoldosként tartja fenn magát. Szeret egyedül lenni, figyelni a naplementét, a csillagok szikrázását az égen, és olyankor valakire gondol... Valakire, akit egykor szeretett.

Hobby: naplemente és a csillagok figyelése. Lovának gondozása, harcművészet.

Foglalkozás: zsoldos

Extrák: sötét elf. Ez a faj legalább akkora, vagy még nagyobb kolóniákban él, mint a jó elfek. Ugyanolyan monarchikus társadalmuk van, élén a királlyal. A sötét elfek nem csak a bőrük után kapták a nevüket, valójában az ősmágia sötét erejéből származnak, ahogy a jó elfek a fehér erőből. Minden sötét elf lényében nyugszik valamennyi az ősgonoszságból, és kiszámíthatatlan, mikor és hogyan tör felszínre. Más: a sötét elfek éneke is szép, de amíg a jó elfek mások elbűvölésére és elbájolására használják ezt a fajta mágiát, addig a sötét elfek fegyverként hasznosítják. Vannak olyan dalok, amelyekkel elbájolhatják az ellenfelet, vannak olyanok amelyekkel lebénítani, megsebesíteni, megőrjíteni vagy éppen megölni is tudják ellenfelüket.

Engedélyezve: 2010. 09. 11.
2018. 02. 24.

Módosítva: 2018. 02. 24. 22:46:28
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).