Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Hitachiin Kaoru
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 18

Külső leírás: Magas termetű fiú, huncut vöröses, kisördögös hajkoronával. Világos barna, vagy inkább sárgásbarna szemei mindig gyengédebben tekint testvérére, de ha játékról vagy csínyekről van szó, teljesen ugyan olyan vidám, és "alattomos" a tekintetük. Arca szép vonású, kicsit hosszúkás, megszólalásig hasonlít ikerpárjára, ami annyira nem is meglepő még. Küllemében apró megkülönböztető tényező, hogy ő szokta elől haját jobbra választani.

Jellem: Közös vonásaik az ikreknek, hogy játékosak, általában jókedvűek, nagyon szeretik egymást a testvérével, és ha játékról van szó, nagyon jó a stratégiájuk. Szinte mindig tudják, hogy mit gondol a másik, és ezért is tudják egymás után folytatni mondataikat. Különböző jellemvonása, hogy Kaoru a jobb felfogású, józanabb és komolyabb iker. Ha érzelmekről van szó, hamarabb észre vesz dolgokat, és tudja mi a helyes lépés általában.

Élettörténet: Természetesen gazdag családban nőtt fel, mint minden tanuló az Ouranban (kivétel ez alól Haruhi). Pici korától csak egymásnak voltak testvérével, mindig gúnyolódtak mindenkivel, aki nem tudta őket megkülönböztetni, és ez sajnos mindenkivel így volt. Zárkózottak és különcek voltak mindaddig, míg Tamaki rájuk nem talált, és a Host Club tagjai nem lettek. Amikor közelebbről is megismerte Hikaruval Haruhit, megtört bennük az elkülönülés, és egyre több embert fogadtak maguk köré, nem zárkóztak el teljesen magukba, így közvetlenebbek lettek mindenkivel. Jelenleg Haruhi osztálytársa, mindig testvérével látni együtt általában, nagyon jól játsszák "szerepüket" a Host Clubban, mint "szerelmes testvérpár".

Hobby: Különleges játékok, a Host Clubban való tevékenységek, "Melyikünk Hikaru" játék, valamint Haruhi által, Tamaki kikészítése.

Foglalkozás: Tanuló az Ouran High School-ban

Extrák: Anime: Ouran High School Host Klub

Engedélyezve: 2009. 06. 03.

Módosítva: 2009. 07. 30. 22:17:38
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).