Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Taiki Myoga
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 30

Külső leírás: Magas termetű, izmos férfi, de nem túlságosan. Ezüst haja mindig lágy keretbe foglalja szép vonalú arcát. Vonásai simák és kecsesek, sokak szerint nagyon helyes. Fekete-szürkés íriszei általában gyengéden néznek az emberre, de ha szükséges, akkor szigorúan is tud tekinteni bárkire. Munkája miatt általában inget és nyakkendőt visel, de szereti a kicsit lazább pólókat és a bőrkabátot/bőrdzsekit. Ujjai kecsesek és lágyak, egy érintése szinte felér egy varázslattal.

Jellem: Nagyon kedves, szeretetre méltó és barátságos, de munkájában szigorú és magasak az elvárásai. Szenvedélyesen szereti az irodalmat, nagyon romantikus alkat és másoktól is elvárja, hogy körültekintőbben foglalkozzanak ezzel a témával. Nyugodt természet, nehéz kihozni a sodrából, de ha kell visszavág, de csak finoman. Kevés közeli ismerőse van, de ő ezt nem is bánja, hisz az irodalom a mindene.

Élettörténet: Átlagos családban nőtt fel egykeként. Kis korában szerette meg az irodalmat. Mikor egyszer szülei elmentek otthonról, egy baby-sittert fogadtak hozzá, aki rengeteg szép verset olvasott neki. Egyszerre lett szerelmes a lányba és az irodalomba is, de később érettebb lett és tudta, hogy csak az irodalom lehet igazán az övé. Azóta nem keresi a szerelmet, mert úgy érzi, hogy másban soha nem fogja megtalálni, azt, amit abban a lányban akkor. Jelenleg egyedül él egy közepes méretű lakásban, kényelmesen, egy Shimo (Shimo-chan) nevű fiú Tibeti spániel kutyával. (Shimo jelentése jégvirág)

Hobby: Kutyasétáltatás, versek olvasása és írása, séta a parkban vagy egy teázóba beülni elmélkedni.

Foglalkozás: Irodalom tanár

Extrák: -

Engedélyezve: 2009. 07. 01.

Módosítva: 2009. 07. 01. 11:46:38
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).