Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Geryon
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Darky

Kor: ismeretlen

Külső leírás: Igazából bárhogy nézhet ki ahogy akar, igazi alakját elég kevesen ismerik, lévén azonnal végez azzal aki meglátja. Leggyakrabban mégis emberi alakjában van, mivel imád a halandókkal játszani. Ilyenkor sem átlagos, lábközépig érő éjfekete hajával, és vakító fehér bőrével. Szemei csak akkor vörösek ha feldühítik, egyébként kékek, mint a tenger vihar előtt. Ijesztően magas, majd két méteres férfi, amit fényesfekete ruházata csak mégjobban kiemel. Testén több helyen is fekete, tetoválásszerű mintákat visel, a mellkasán, a karján, a hátán és ágyékán is. Teste rendkívül izmos és teljesen szőrtelen, ruházatának színei kimerülnek a feketében és vörösben, de leggyakrabban semmit sem visel, hiszen megidézésekor leég róla minden ruha a pokoli lángokban amik körbefonják a testét. Sötét csáberejének kevesen tudnak ellenállni, amit aljasul ki is használ. A tükörben viszont meglátszik az igazi, démoni alakja, ilyenkor fekete szárnyai, szarvai, karmai és hegyes fogai vannak, ezért ha az emberi világban van, kerüli a tükröket.

Jellem: Rettentően önző és irigy mindazokra akiknek megadatott az az élet ami neki nem. Leginkább az angyalokat gyűlöli, akik egy kis hízelgéssel belopták magukat az Isten szívébe, ahol neki sosem lesz hely. Ő az, aki nem veleszületetten gonosz, csak azok tették azzá, akik életre hívták. Magánakvaló és önfejű, semmit sem tesz ingyen. Életét egy életen át tartó unalomnak tartja, ezért mániákusan keresi azt a személyt aki elűzheti az unalmát, és aki majd megtanítja neki azt amit az emberek csak úgy hívnak- boldogság. Nem fél semmitől, legtöbbször nyugodt és tárgyilagos, viszont ha valami felkelti a figyelmét egy pillanat alatt lecsap rá.

Élettörténet: A démon vezéreket (4 van belőlük), az egyszerű démonokkal szemben, nem a Sátán teremtette, őket az emberek gonoszsága hívta életre, és erejük annak fejében növekedett az évek folyamán, mennyire voltak gonoszak és számítóak az emberek a földön. Geryon a legidősebb köztük, így neki van a legnagyobb ereje és befolyása is. Az emberi világba maguktól nem képesek átmenni, csak ha találnak egy átjárót, vagy valaki „szólítja” őket. (Ilyenek az erős gonoszság, népirtás, gyilkosságok, véres bosszú..stb.) Átjáró lehet egy lélek, aki telve van gonoszsággal, vagy egy erős természetfeletti lény halálkor keletkező rés a világok között. Ilyenkor szabadon járhatnak ét a földre, és semmi sem állíthatja meg őket. Azt tesznek amit csak akarnak. A Sátán legfőbb vezérei, feladatuk a démoni seregek vezetése, és harc a fénnyel, az angyalokkal szemben. Geryon viszont halálosan unja az örökös küzdelmet, ezért folyton csak a kibúvót keresni, mikor tudna átszökni a másik világba. A fiatal ártatlan lelkeket minden démon szereti, azok elfogyasztásától erejük hihetetlen gyorsan növekszik, legalább annyira mint egy tömeges gyilkosságtól, ezért mint társai ő is mániákusan keresi ezeket az embereket, viszont ahelyett hogy megölné őket és felfalná a lelküket, eljátszadozik velük, bemocskolja a testüket és elveszi az ártatlanságukat, hogy többé ne részesülhessenek az Isteni kegyben. Egyáltalán nem árt neki a tűz, sőt.. szereti is fegyverként használni mint a démonok őselemét. Ha együtt van valakivel képességeinek egy részét képes átruházni akár emberekre is, akik beleőrülnek az erejébe, ezért leggyakrabban maguktól is meghalnak, nem kell nekik rásegítés. Éppen ezért a gyilkos érintése miatt csak olyanokat szemel ki magának akik már senkinek sem hiányoznak. A végletekig magányos és kiábrándult, de ezt sosem vallaná be, még magának sem.

Hobby: kirándulás az emberek világába, ártatlanok megrontása, a szép és tiszta dolgok elpuszítása

Foglalkozás: démon lord

Extrák: A régi legendák szerint ha egy démon beleszeret egy emberbe, akkor elveszíti a képességeit és ő maga is emberré válik. Geryon sosem árulná el, de a lelke mélyén hisz benne hogy a legenda igaz, és egyszer megszabadítja valaki a pokol égető forróságától, és a sötétségtől a szívében, amit ugyanúgy az emberek hoztak létre, mint a pokol legmélyebb bugyraiban rejtőző szörnyeket.

Engedélyezve: 2009. 06. 14.
2010. 07. 26.

Módosítva: 2011. 12. 17. 19:20:26
Módosította: Darky

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).