Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jonathan Cromwell
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Silvery

Kor: 19

Külső leírás: Hosszú, gesztenyebarna haja lágyan, puhán kíséri végig karcsú testének egész vonalát, viszonylag kistermetű, de az alacsony, kecses izomzatú test nagyobb erőket rejt, mint bárki hinné. Szürkésbarna szemeiben értelem, számító nyugalom és hidegvér csillog, de ha beleéli magát a vadászat szenvedélyébe, ugyanez a rideg szempár vadul szikrázik az adrenalintól. Arcán többnyire büszke, öntelt kifejezés ül, csak néhány ember érdemelheti ki az őszinte mosolyát. A hétköznapokban egyszerű, átlagos ruhát hord, akár a többi korabeli fiatal, de vadászatkor hosszú, díszes mintázatú, elegáns bőrdzsekit visel, s számtalan fegyvere közül a kedvence a hosszú, ezüst tőr, melyet anyjától örökölt.

Jellem: Bátor és hidegvérű. Nem könnyű ráijeszteni, s imádja a munkáját. Imádja a veszélyt, az üldözéseket, s igaz, többnyire a gyors és tiszta munka híve, néha megesik, hogy eljátszadozik az áldozataival. Megveti a vámpírokat, lenézi őket, hogy feláldozzák szabadságukat azért, hogy örök, szolga életet kapjanak cserébe. Számára sokkal fontosabb a büszkesége és a szabadsága, mint az élete, soha nem alázkodna vagy hajtana fejet senki előtt. Élvezi a hatalmat, szereti látni a félelmet a szökött vámpírok szemében. Többnyire büszke és öntelt, de tudja, hogy mikor kell befogni a száját, az angyalokkal és az erős vámpírokkal elővigyázatosan, meggondoltan, de soha nem alázatosan beszél. Első ránézésre józan és nyugodt, tekintete nem tükröz érzelmeket, de a látszat ellenére meglepően könnyű kibillenteni a visszafogott higgadtságából.

Élettörténet: Anyja és apja is neves, elismert vámpírvadászok voltak, s ő is ezt a célt tűzte ki magának már egész fiatal korában. Szülei képességét fokozottan örökölte, mind szaglása, mind gyorsasága kivételesen fejlettnek számít még a vámpírvadászok között is, s mivel gyermek kora óta erre készül, számtalan harcművészetet, fegyverforgatást kitanult. Első feladatát fiatalon, 16 évesen kapta a Vámpírvadászok Céhétől, s azóta is minden munkáját hibátlanul, zökkenőmentesen teljesítette. Vitathatatlanul a legjobbak közé tartozik a szakmában, egyetlen hátránya csupán a fiatalságából adódó tapasztalatlanság.

Hobby: a munkája

Foglalkozás: vámpírvadász

Extrák: A vámpírvadászok feladata, hogy elfogják a szökött vámpírokat, és visszajuttassák őket az uraikhoz, az angyalokhoz. Kifejlesztettek egy chip-et, amely képes bárkit megbénítani, s ennek a segítségével kapják el és szállítják haza sértetlenül a szökevényeket. Egyesek nyakörvvel, mások nyílvesszővel, vagy tőrrel bénítják le áldozataikat.

Engedélyezve: 2010. 12. 20.
2013. 11. 02.

Módosítva: 2013. 11. 02. 22:00:06
Módosította: Silvery

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).