Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 8 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Shiranui Genma
Kategória: Naruto
Feltöltő: Levi-sama

Kor: 30

Külső leírás: magas, izmos férfi. Haja válláig ér, világosbarna. Általában kibontva hordja, csak a homlokpánttal köti le, fejkendőként használva azt. Lezserül, a tarkóján viseli a konohai szimbólumos fémlapot. Arca markáns és férfias, világosbarna szemeivel a vért is képes belefagyasztani bárkibe, ugyanakkor ha úgy akarja, meg tud olvasztani egy pillantásával bárkit... Általában egy szalmaszálat vagy dobótűt rágcsál, mert leszokófélben van a cigarettáról, emiatt kissé ingerlékenyebb az átlagosnál. Egyébként hűvös és kimért természetű... Hagyományos jounin viseletben van általában.

Jellem: hűvös és távolságtartó. Munkája nem teszi lehetővé, hogy tartós vagy komoly kapcsolatot alakítson ki, így hát nem is teszi azt. Kifejezetten élvezi az agglegényéletet, és a sok alkalmi kapcsolatot. Vonzó és sármos férfiként nincs nehéz dolga. Van önbizalma bőven, sőt... kissé arrogáns is. Magányos, de ezt nem vallaná be soha. A hűvös felszín alatt egy igazi forró pasi van, aki kitörne és tombolna, ha megtalálná az arra méltó társat.

Élettörténet: tehetséges tűzjutsu specialista jounin. Már nagyon fiatal kora óta ANBU harcos. Nincsenek ambíciói, csak végzi a munkáját, végrehajtja az utasításokat és érzelmileg távol tartja magát a munkájától, hogy ne jusson társai sorsára. Ezért megkeményedett a szíve, és érzelmei elbújnak a kemény, kérges felszín alatt. De attól még léteznek.

Hobby: szeret a barátaival, harcostársaival iszogatni, magvas gondolatokat kifejtve beszélgetni bármiről. Sokat edz, karban tartva testét és lelkét. Gyűjti a különleges fegyvereket, neki is van egy speciális katanája, amit ANBU küldetésekre magával visz, de csak

Foglalkozás: ANBU, jounin

Extrák: Rang: jounin, ANBU (DarkEclair is játszik vele)

Engedélyezve: 2009. 05. 29.
2010. 09. 29.

Módosítva: 2010. 10. 10. 10:19:13
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).