Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Lorian Icon
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Lorian

Kor: 110

Külső leírás: Karizmatikus. Az a típus, aki ha szembejön veled az utcán, kimegy a lábadból az erő, elfelejted, hova is igyekeztél. Olyan kisugárzása van, hogy a férfiak is elhallgatnak, ha elmegy mellettük. Van, aki varázslatot érez, van, aki félelmet, van, aki vágyat. Tiszta, szabályos arcvonásait tekintete teszi különlegessé: éjfekete szemei aranyszínnel keverednek, mintha kis mézszilánkok ragyognának ónixkőben. Tekintete mély, távoli, kiismerhetetlen. 22-24 évesnek néz ki, de ha a szemébe nézel,mintha egy érett, sokat megélt férfit látsz. Lapockáig érő haja selymes, pedig nem foglalkozik vele sokat, általában szabadon keresztezi arcát, néha lazán összefogja. Emberi alakban általában egyszerű, sötét ruhákat hord, télen is legfeljebb egy vékony hasított bőr kabátot vesz fölé. Igazi alakjában a lehetős legkevesebb ruha van rajta, egy bő lenvászon nadrág takarja csak testét, hosszú, éjfekete szárnya nagyobb, mint ő maga. Magas, szálkásan izmos testalkata van, mintha művész faragta volna. Nem érdekli a külseje: olykor napokig sáros haja, vagy véres a teste, mert nem kötözi be sebeit. „Vattába csomagolt acél”: olyan a mozgása, mint a fekete párducnak.

Jellem: Skizoid. Kiismerhetetlen. Ha vele vagy, ha a testedbe fogadod, akkor is végtelenül távol marad tőled. Keverednek benne a két faj szélsőséges tulajdonságai: nemes lelkű, tiszta, gondoskodó, a szépséget kereső angyalé, és a vad, megfékezhetetlen, indulatos, erőszakos démoné. A két vér nem fér meg egymással az ereiben: sosincs nyugalma. Az emberek a belőle áradó jót érzékelve vonzódnak hozzá – pedig valahol mélyen érzik, hogy veszély is sugárzik belőle. Bármikor eltörheti a nyakad. Gyűlöli mind az angyalok, mind a démonok világát, a földön jól érzi magát, az emberek lenyűgözik kiismerhetetlenségükkel. Sosem szeretett senkit, a szerelmet nem ismeri, a szexet csak az állatias vágyak kielégítésének tartja – és így, ha ösztönei arra késztetik, elveszi,amit akar. Érintése akár a jég, vagy a tűz. Tudatában van vonzerejének, hiszen a legszebb angyalok és démonok is bármit megtennének, hogy megkapják őt, azonban fiatalkora óta fordult a kocka: ő az, vágyai csillapítására használja azt, akit csak megkíván. Szeret az erdőkben, kihalt tájakon egyedül csatangolni igazi alakjában, hárfázni, szereti,ha a jégeső mossa le a testét, élvezi a fájdalmat – ez elnyomja a démonjai hangját, és a bűnei miatti lelkiismeret furdalást.. Jó akar lenni, de ezt elképzelhetetlennek tartja.

Élettörténet: Anyja gyönyörű angyal volt, akit a démonok pszichopata főura foglyul ejtett, megkínzott és megerőszakolt - ennek a gyümölcse Lorian. Az angyalok világában született meg, de anyja eltaszította magától, mindig más nevelte, de az angyalok sosem fogadták el őt démonvére miatt. Gyönyörű külsejének és otthontalanságának „köszönhette”, hogy már kisgyerekként szexuálisan bántalmazták. 10 éves volt, amikor démonok rabolták el, és apjához vitték. A főúr utódjának kívánta őt nevelni. A főúr körüli démonok féltékenyek lettek rá, féltették pozíciójukat, így amikor ő nem tartózkodott a közelben, Lorian ki volt szolgáltatva a démonok kegyetlen játékainak, akik az angyalok iránt érzett ellenszenvüket rajta vezették le,”majd mi betörjük a büszke kis testedet”- címszóval. Később, amikor kezdett megmutatkozni ereje, és kettős énje, mér nem mertek közeledni felé, mert dührohamai során bárkit darabokra szakított. A földön, az emberek között él már évtizedek óta. Sokáig erdőkben élt, ma már nagyvárosokban lakik. Az angyalok és a démonok is igyekeznek őt a szolgálatukba állítani, eddig sikertelenül.

Hobby: harcművészet, hárfázás, kaszkadőrködés, repülés, ha a démonja átveszi az irányítást: gyilkolás, szex

Foglalkozás: Vidéken vadász, a városban alkalmazkodó: néha rock koncerten gitározik, néha kaszkadőrként dolgozik, vagy utcai harcos versenyeken verekedve tesz szert pénzre.

Extrák: Pusztító, kegyetlen ereje van, de képes a hárfa legfinomabb érintésére is. Egyfajta mágia árad belőle, aminek ha a hatása alá kerül valaki, elveszti a szabad akaratát, nem tud ellenkezni, védekezni.

Engedélyezve: 2011. 01. 06.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).