Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Kemei Shiri
Kategória: Yaoi
Feltöltő: yoshizawa

Kor: 28

Külső leírás: 190 cm magas férfi, aki elég izmos is, mert szabadidejében sokat jár gyúrni. Hajának felét fehérre festette, a vadabb kinézet miatt, amire zöldessárga szemének állandó összehúzása is rátesz. Szeret divatosan, de mégis kényelmesen öltözni, a fekete cuccok a kedvencei. Előszeretettel hordja ruháihoz kiegészítőnek ujj nélküli, fekete bőr kesztyűjét, amivel csak még ijesztőbben néz ki. Van egy hold alakú tetoválása, valamint egy hold alakú fülbevalója is ennek az oka az, hogy szülei egy holdas nyaklánccal hagyták a nevelőintézetnél, amit azóta elvesztett, de emlékezni akar azokra a személyekre, akik kidobták.

Jellem: Higgadt és nyugodt, bármilyen meleg helyzetben képes hidegvérrel gondolkodni. A világnak mindig kemény arcát mutatja. Azoknak mutatja csak meg igazi önmagát, ami egy szeretnivaló és törődő egyént rejt, akik hajlandóak jobban megismerni. Ilyen ember pedig… nem sok van, pláne úgy, hogy még munkatársai is félnek tőle. Munkája kapcsán nagyon sok zűrös ügybe is keveredett már, de eddig még mindegyikből sikerült élve kikerülnie. Embereket ölni nem szeret, de volt rá már példa, hogy különböző okok miatt meg kellett egy párszor tennie ezt is. Nagyon szereti azonban az édes dolgokat, főleg a nyalókákat, de ezt sose hagyná, hogy munkatársai megtudják. Külön élvezetet jelent számára, ha az édes dolgokat egy kis perverzséghez csatolhatja, bár erre nincs sokszor lehetősége.

Élettörténet: Nevelőintézetben nevelkedett, szeretett is itt élni, de miután folyton bántották, csinált magának egy kemény álarcot, ami mögé elbújhatott, így már inkább felnéztek rá. A nevelőintézetből 18 éves korában az utcára került, ahol találkozott a maffia embereivel. Azóta már komoly tekintélyre tett szert, tisztelik és becsülik az alvilági körökben. Saját lakást is tudott már venni, valamint van egy átlagosnak nevezhető autója is, ami csak amiatt nem fekete, hogy ne legyen könnyen kiszúrható.

Hobby: Nyalókagyűjtés, szex-videójátékok és gyúrás.

Foglalkozás: Fegyverkereskedő

Extrák: -

Engedélyezve: 2009. 07. 07.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).