Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Maximilian Liberty
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Mora

Kor: 19

Külső leírás: Magasságával, mely jó ha megközelíti a 165 cm-t, semmi esélye kilógni a tömegből. De ezt kompenzálja, már-már aranyszínű, szőke hajkoronája, és méregzöld tekintete, melyeken az emberek figyelme, akaratlanul is megakad. Testalkata formás és vonzó, hála a rendszeres késés miatti futásnak - meg persze az általánosabb sportnak - kellőképpen izmos, nem egy csontkollekció. Bőre világos és hibátlan, szemei szinte kiragyognak az arcából. Öltözködése teljesen változatos, hétköznapokon farmer, ing vagy póló, de nem veti meg az elegánsabb ruhákat sem, ha éppen ahhoz van kedve. Szeret lázadozni, nem ritka a kihívó megjelenés se, és jobb fülében két lyuk is van, melyek között láncszerű ékszer lóg.

Jellem: Kissé gyerekes, életvidám és bevállalós, kevés olyan dolog akad, amit ő ne próbálna ki szívesen. Mindig kapható a jó kis balhékra, ha pedig bajba kerül, leleményes, ravaszul oldja meg a dolgot. Tudja magáról, hogy jól néz ki, és ha arról van szó, ezt ki is használja. De bizonyos határokat nem lép át, ha nem kerül kényszerhelyzetbe. Már észre se veszi, ha valakinek visszapofázik, az ösztönös önvédelem reflexszerűen jön. Folyton késésben van, többet futott ár busz után, mint tornaórákon. Pörgős, és imádja a bulikat, ha teheti, minden szabad idejét a haverjaival tölti.

Élettörténet: Jómódú amerikai családban született, így sokan úgy gondolták, hogy nem is igen kell majd küzdenie az életben, minden az ölébe hull majd. Eleinte így is volt, de Max azt vette észre, hogy a protekciók miatt, az emberek elkerülik, nincsenek barátai. Éppen ezért középiskolát váltott, és szüleinek megtiltotta, hogy bármibe is pénzzel próbáljanak beavatkozni. Keményen tanult, ha balhéba került, ugyan olyan büntetést kapott mint bárki más, és hamarosan barátokat is talált. Megküzdött azért is, hogy bejusson az egyetemre, és büszke az eredményeire. Még szüleivel, nála két évvel idősebb bátyával, és 16 éves húgával él, de elviekben kollégista, csak sokszor inkább haza autózik. Még melót is szerzett magának, egy kávézóban, és egyáltalán nem találja megalázónak, jól szórakozik pincérként. Az ember nem nézné ki belőle, de szeret tanulni, főként az irodalmat és a történelmet, na meg a sportokat.

Hobby: rajz, baseball, úszás, technikai szerkentyűk, bulizás, irodalom, történelem

Foglalkozás: egyetemista/pincér

Extrák: **Habár kávézóban dolgozik, sose iszik kávét, mert ha megteszi, az amúgy is pörgős srác, szinte lelőhetetlenné válik.** A baráti körében akadnak lányok is, de ő már rég rájött, hogy nem igazán hozzák lázba. Saját nemével kavar inkább, habár még senkit nem engedett az ágyába.**

Engedélyezve: 2011. 02. 20.

Módosítva: 2011. 02. 20. 18:18:48
Módosította: Mora

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).