Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Shiki Senri
Kategória: Vampire Knight
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 17

Külső leírás: Félhosszú mahagóni-vörös haja lágyan keretezi angyali arcát, bár gyakran kissé „borzosan” áll, de ez a cseppet ördögien elrendezett frizura illik hozzá. Bár az szinte az összes esti tagozatost népszerűnek és kiemelkedően szépnek tartják, Shiki modellként is dolgozik Rimával együtt. Kék ékkőként csillogó szeme unottan néz a világra, arca is hasonló kifejezést ábrázol a nap huszonnégy órájában. Magas, karcsú, mégis izmos alkat, finom vonásokkal. Nagyon is jól áll neki az elegáns iskolai egyenruha, viszont – bár ritkán látjuk – a fotózások alatt ráadott ruhák is nagyon jól állnak neki. Mivel magasabb rangú vámpírok közé tartozik, a regenerációs képességének hála teljesen sima a bőre, fiatalos, van aki fiatalabbnak is nézi, mint 17 de egy kis sminkkel ezt könnyedén meg szokták nála oldani. Általában inget hord, mivel nemesi családból származik, így nem engedheti meg magának főleg nem környezetében – hogy bárhogyan öltözködjön, ráadásul modellként is helyt kell állnia, hogy megtartsa image-ét. Az arca általában kifejezéstelen, unott és kevés mimikát láthatunk tőle, köszönhetően csendességének. Ez megváltozik –szemével együtt- amikor apja elfoglalja a testét, hogy megerősödjön. Egyik szeme vörössé válik, és egyre gyakoribb az ördögi mosoly arcán.

Jellem: Shiki személyisége nagyban tükrözi a vele szisztematikusan egy légtérben tartózkodó Rima Toya viselkedését. Általában meglehetősen egykedvű hangulat árad belőle, gyakran különül és szeparálódik el a többi vámpírtól, ez alól azonban Rima és Ichijo kivételt képeznek. Nagyon ritkán mutat ki bármilyen érzelmet, és sokszor úgy tűnik, hogy egyáltalán nem is érdekli, mi folyik a környezetében. Tartózkodó természete miatt megtartja magának a véleményét és nem is sok mondanivalója akad, habár képes nyers hozzászólásokat is produkálni. A nap minden egyes percében fásult és unatkozó, semmi iránt nem érdeklődik és nagyon elenyésző motiváltságot mutat az iránt is, hogy megmozduljon, holott felelőssége van a modellügynökséggel szemben és kötelességei is vannak mind a család, mind a tagozat irányába. Ezen természeténél fogva került meglehetősen közelebb Ichijo Takumához, aki szinte állandó jelleggel nyüstöli a lusta és szkeptikus vámpírt, hogy új dolgokat próbáljon ki ahelyett, hogy támasztja a kanapét vagy az ágyat. Édesanyja mentális betegsége miatt megtanulta, hogyan legyen egy csendes "baba", aki nem okoz problémát vagy ne kelljen édesanyjának aggódnia miatta. Úgy tűnik, hogy keveset gondol magáról és engedi a többieknek, hogy "használják" őt, ezért Rima folyton piszkálja is Shikit, hogy álljon ki egy kicsit jobban magáért és álljon végre a sarkára. Miután édesapja, Kuran Rido megszállja a testét és arra kényszeríti, hogy bántsa azokat, akikkel szorosabb kapcsolatot tart, Shiki kezd kiállni és harcolni saját magáért, ezek után már nem is lesz annyira közönyös és apatikus.

Élettörténet: Az Ichijo családhoz hasonlóan, a Shiki família is felsőbb körökben mozog, hiszen édesanyja bácsikája a Vámpírok Tanácsában tag. Édesanyja szintén egy elismert és híres színésznő volt, mára már azonban meglehetősen ingataggá vált és a saját fiának kell gondoskodnia róla, miután elméje megbomlott. Shiki úgy lett modell, hogy a régi forgatásokon látogatta meg édesanyját, ahol felajánlották neki a modellkedés lehetőségét. Rima Toyával is itt találkozott először, hiszen ugyanaz az ügynökség menedzselte őket, így már az Akadémia előtt ismerték egymást. A történet során kiderül, hogy Kuran Rido házasságon kívül született fia, emiatt Kuran Kaname és Kuran Yuuki kuzinja. Shiki megörökölte édesapja erejét, a képességet, hogy a saját vérét fegyverként használja, de Rido tudja csak a legmagasabb fokon használni. Annak ellenére, hogy Rido tisztavérű vámpír, Shiki nem tekinthető annak, mivel édesanyja csak egy arisztokrata. Emiatt elmondható, hogy Shiki minden arisztokrata vámpír felett áll, emiatt több tiszteletet is kap tőlük. Jelenleg a Cross Akadémián tanul esti tagozatosként.

Hobby: Alvás, csoki nassolás, alvás, kártyázás Rimával, alvás, Ichijoval mászkálni – mert nem hagyja békén és az alvás is.

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Képessége, hogy vérét ostorként vagy más fegyverként használja. Amikor beköltöztek az akadémiára, Ichijo Takumát kapta meg szobatársul, aki szöges ellentéte minden értelemben. Ichijot talán zavarta Shiki túlzott lomhasága vagy unottsága, ezért arra ösztönzi, - vagy inkább erőlteti – hogy próbáljon ki minél több új dolgot, csináljon mást a helyett, hogy a szobájában gubbasztana és aludna, mint általában tenné. Bár nem látszik, de a pár hét alatt egészen közel kerültek egymáshoz, mert bár nem túl sok kedvvel vág neki olyan „kalandoknak” amibe Ichijo rángatja, de sosem utasítja vissza, pedig megtehetné.

Engedélyezve: 2009. 05. 31.

Módosítva: 2013. 04. 04. 16:26:44
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).