Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Luka/Nika
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Levi-sama

Kor: 23

Külső leírás: Ha valaki még nem látta és elsőnek csak az állnevét hallja, azt hinné az ember, hogy egy nőről van szó. Amikor először megpillantja akkor is, de mindig elárulja nemét, idővel. Nem túl magas, de annál csinosabb és finomabb alkatú fiú. Izmai szálkásak, teste karcsú. Dereka csinos akár egy nőé, vállai nem szélesek, feneke kerek, s szinte az ember markába olvad, olyan puha. Bőre kissé napbarnított, arca eléggé nőies. A sminket nem veti meg, szereti kiemelni telt ajkait és világos barna szemeit sötétebb sminkkel. Hosszú derékig érő ében fekete haja van, miben van néhány halványabb, világosabb csík. Öltözéke változatos, többnyire hiányos. Szereti a harisnyatartókat, a combfixeket hosszúszárú csizmákkal kombinálni. Öltözékével szeret feltünősködni, imádja ha nőnek nézik.

Jellem: Magabiztos, tudja magáról, hogy gyönyörű, s hogy „szakmájában Ő a legjobb”. Imádja a mocskos dolgokat, s mindent ami az élvezettel és a sexel kapcsolatos. Bármit megtesz azért, hogy előrébb jusson valamiben. Imádja munkáját, a férfiakat. Ha kell olyan mint egy vadmacska, de imád színészkedni is, félénk kisfiút is játszott már nem egyszer annak érdekében, hogy jókora borravalót kapjon. Ha kell talpat nyal, ha kell szop azért, hogy kiverekedje magát egy időre abból a tisztátalan környezetből ahol tartózkodik. Gyűlöli a magányt, utál egyedül lenni, de szeret irányítani. Hiába Ő a kis kedvence mindenkinek, nagy a pofája, megvédi „méltóságát” és nem szégyelli el magát ha mocskos dolgokat kell mások fülébe suttogni. Egy igazi kéjenc, feltörekvő kis kurva aki nagyon is jól tudja „magát” használni ahhoz, hogy elérje céljait.

Élettörténet: Egész kisgyermekkorában koldulással töltötte idejét. Az utcán megtanulta milyen az éhezés, milyen az amikor meg kell védje magát. Se anyja, se apja nem volt soha, senki be nem fogadta. Később majdnem éhen halt, hisz nem volt mit ennie. Tele volt rusnya élősködőkkel, retkes volt és sovány. Már-már olyan volt mint egy élő halott. Aztán egy bordélyház tulajdonosa talált rá. Hazavitette, megfürdette, eltűntette róla az élősködőket, tisztává és illatossá tette, majd később a legnagyobb és a legjobb kurvát nevelte belőle. Azóta is ott él és ott dolgozik.

Hobby: sminkelés, heverészés, sex, csábítás

Foglalkozás: A város legjobb bordélyházának a legjobb és legszebb szajhája.

Extrák: *Levi-samanak készült a karakter*Nika az álneve amit a bordélyházban használ, igazi nevét (Luka) kevesen tudják.*

Engedélyezve: 2011. 04. 03.

Módosítva: 2012. 12. 07. 20:21:58
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).