Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Harold Smith
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Levi-sama

Kor: 34

Külső leírás: magas, széles vállú, nagyon izmos férfi. Barna haja enyhén hullámos, kissé hosszabbra hagyott. Enyhe borostája dekoratív. Rendkívül hideg, fakószürke szemei vannak, szinte beleégeti tekintetét mások szemébe. Nem nevezhető jóképűnek, de még vonzónak sem. Félelmetes fickó, mindenkiben rettegést kelt a külseje, és ez így van jól, ezt szereti. Általában sötét öltönyöket visel, még munkaidőben is.

Jellem: kemény, hideg és logikus. Elképesztően jó logikával, nagy lexikális tudással rendelkezik. Mindene a munkája. Az a fajta ember, aki élvezi amit csinál. Nem retten meg a halottaktól, a vértől vagy a legundorítóbb sorozatgyilkosságoktól sem. Olyan mint egy bulldog, szinte hatodik érzékével kiszagolja az elkövetőket.

Élettörténet: apja egyedül nevelte fel. Kórboncnok és krimi rajongó volt, ezzel nagy hatással volt fiára. Sokszor elvitte boncolásra, együtt találták ki a bűncselekmény menetét, derítették ki a halál okát, stb. Ennek köszönhetően Harold számára a halál nem lett más, mint egy izgalmas rejtély, és kizárólag csak azért nem lett belőle sorozatgyilkos szociopata, mert apja hatására inkább a másik oldalt választotta és inkább rendőrakadémiára ment. Soha nem voltak barátai, képtelen volt saját korúak közé beilleszkedni. Túl okos volt mindig, és a nála butábbakkal sosem volt elnéző, kegyetlenül megalázta, lekezelte őket. Felnőtt korában sem alakult ez másképp, kollégáival a kapcsolata kizárólag a munkára korlátozódik, tudja jól hogy nem kedvelik. A vezetői is tartanak tőle, mert olyan jó képességű, hogy gyorsan jut fel a ranglétrán. Jelenleg már Benton city rendőrség nyomozási osztályának egyik vezetője, a gyilkossági csoportot irányítja. A legszaftosabb és izgalmasabb ügyeket szereti ő kinyomozni. Nincs társa, egyedül dolgozik.

Hobby: munkája, küzdősportok, krimik olvasása

Foglalkozás: nyomozó, a gyilkossági csoport vezetője

Extrák: Arianának készült.

Engedélyezve: 2011. 04. 03.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).