Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Zeno Gregos
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 24

Külső leírás: Magas, izmos, ruganyos járású férfi, minden lazaságot ugyanakkor precízséget sugallva. Mindig „vagány” stílusú ruhákban jár. Bőr vagy farmer dzseki, hasonló nadrág, trikók, pólók társaságában. Néhány kiegészítő teszi még teljessé a képet, például láncok a csípőn, szegecses öv és karkötők, stb. Nyakláncot és fülbevalókat egyáltalán nem hord. Arca igazán sármos és gunyoros. Sokszor lenéző az emberek fel, de csak akkor, ha épp nincs kedve jó pofizni. Bőre fehér és sima, csak nyáron napbarnított kissé. Arcának vonásai határozottak, olykor durvák, tekintete szúrós, veséig látó. Ha kisimul arca, vagy ha mosolyog sokkal szebb, jobban is áll neki, viszont egyesek számára ez a kemény fiú stílus olykor vonzóbb és csábítóbb.

Jellem: Öntelt ugyanakkor barátságos típus de főként azokkal akik elviselik, vagy hasonszőrűek. Mondhatni középiskolás kora óta kis bandákba verődve gyűjti maga köré a faszagyerekeket, s velük jár el szórakozni s egyéb dolgokkal unalmat űzni. A felszínes barátai előtt titkolja, hogy meleg lenne, s ezt csak azoknak árulja el, akiknél úgy érzi megérdemlik, hogy tudják, másrészt így is elfogadják. Főként azért is titkolja, mert első, akár második ránézésre nem is gondolná az ember, hogy a nők nem érdeklik, sőt alapjában véve pont egy nőcsábász típus, és maga a fogalom csak annyiba hibás, hogy nők helyett fiatal fiúkra bukik inkább. Szenvedélyes csábító, megannyi egyéjszakás vagy kicsivel hosszabb kapcsolata is volt már, s élvezi ezt az életmódot, de úgy érzi ezt csak addig lenne képes így folytatni, amíg nem találná meg számára azt a partnert, aki elfogadná arrogáns jellemével és hobbyja, valamint munkájával együtt. Kissé összetett jellem, nem különösebben a romantika híve de olykor egy-egy esetben tud valamit produkálni, de sokkal inkább nevezhető szenvedélyesnek, birtoklónak, kissé önzőnek és mohónak.

Élettörténet: Mondhatni semmi különös nem történt gyermekkorában. Átlagos család, átlagos életmóddal nem túl átlagos munkákkal. Zeno édesanyja egy műsorvezető apja versenymotoros volt, mára csak egy visszavonult korosodó férfi egy neves szervizzel, aminek csak a tulajdonosa. Volt egy öccse akit még fiatal korában vesztett el, sokáig zárkózottabb volt a baleset után, de azóta már teljesen megnyugodott és teljes életet él. Szeretne apjának nevéből és nyomdokaiból kilépni, de hiába változtatta meg vezetéknevét, ősének sikereit nem moshatja le magáról. Eredeti vezetékneve Gedrose, de nem használja sőt nem is nagyon reklámozza. Családjával jóban van, sokat is látogat haza és apja sem bánja névváltoztatását, mert tudja az okét. Csak azok tudják ezt, akik vagy utánanéznek, vagy már egy jó ideje ismerik. Egyedül él a város szívében, egy egész nagy agglegény lakásban, jól megél a hobbymunkájából. Élete elég bohém, de egyelőre élvezi.

Hobby: a munkája, bulizás, éjszakai motorozás, gyorsulási versenyek, néha testedzés, sok a szabadideje így mindig talál valami új elfoglaltságot ízlése elég sokrétű.

Foglalkozás: MotoCross freestyle-os

Extrák: Van egy végzettsége, amivel később apjához hasonlóan visszavonulhat majd, jobban mondva később majd megörökli tőle azt a kicsiny vállalatot, avagy vállalkozás szerűséget, amiből most megél családja. Már egész fiatal kora óta motorozik, mondhatni 15 éves kora óta (egyedül) és soka nem unta még meg egy pillanatra sem. Apjára mindig felnézett, ahogy most is büszke rá, hogy ő az apja, ettől függetlenül szeretne versenybeli nyomdokaiból kilépni, hogy egyenrangúként állhasson majd mellette. Persze ezt sokan nem tudják, mivel nem hangoztatja.

Engedélyezve: 2011. 04. 26.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).