Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Peter Simons
Kategória: Fantasy
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 24

Külső leírás: Izmos kidolgozott test, formás idomok, markáns sármos arc, fekete szemek mik a vérszomjtól vörössé válnak. Rövid fekete haja van, elől frufruja mégis sokszor szemébe hull, ha nem figyel oda. Szereti a feketét, és a feszesebb ruhákat, amik kimutatják minden porcikáját, persze kényelmesnek és strapabírónak is kell lennie ruhájának. Ha vadászik, elmaradhatatlan egy alig látható hajpánt.

Jellem: Ha nyugodt állapotban van, akkor fagyos és rideg. Ha kell egy arcizma sem rezdül. Valójában egy igazi vadállat, könyörtelen és nem ismeri a gyengédség egy cseppnyi jelét sem. Szeret áldozataival játszadozni, „evés” előtt kielégíteni vágyit és hajlamait. Képességét mindig kihasználja és nem nehéz kordában tartania. Nem szereti a nyüzsgést, de imádja a vadászatot, az áldozatainak sikolyát és nyöszörgését hallgatni.

Élettörténet: Pár évvel ezelőtt munkája közben éjjel egy sikátorba „ tévedt” ahol egy vámpír támadta meg. Rengeteget ivott a véréből, mert valószínűleg jó íze volt, és ő ekkor változott vámpírrá… De annak ellenére, hogy eddig emberként élt, mégis lettek különleges képességei. Mivel árvaként nevelkedett, így semmit sem tudott szüleiről, de kapcsolatok révén kiderítette, hogy anyja egy nemes vámpír volt, aki egy emberbe szeretett bele, és így született ő. Vámpírrá válása óta nem sokat változott jelleme, ugyan olyan vad én rideg személyiség marad, de a vadászási ösztön szörnyen felerősödött benne.

Hobby: Vadászat, és hébe-hóba „kondizik” még, bár semmi szüksége nincs rá, de a megszokás megmaradt benne ember mivoltából.

Foglalkozás: Elit biztonsági-őr vagy testőr, amit vállal.

Extrák: Képessége a hihetetlen sebessége, és a hatalmas ereje, valamint hogy ezeknek köszönhetően már testépítésre sincs szüksége, hogy formás maradjon teste.

Engedélyezve: 2009. 07. 22.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).